В новините
 
10.07.2009 18:49   Новината е видяна 4103 пъти
Шарки е новият талисман на „Черноморец”

Човек, облечен  като акула, ще бъде новият талисман на „Черноморец-Бургас”. Талисманът ще се нарича Шарки. Той ще вдига духа по трибуните по време на мач. Шарки  ще обикаля и из Бургас, за да популяризира клуба.

„Черноморец” ще има и ново лого в клубния син цвят. На него ще има изобразена акула и футболна топка.

На пресконференцията  в Поморие беше обявено, че първата  копка на спортния комплекс на „Черноморец-Бургас” от типа кампус в Сарафово ще бъде направена на 14 юли в 12 ч.

На 2 август клубът обявява Ден на отворените врати  на стадион „Лазур”. Разчита се на масово посещение най-вече от деца и млади хора. Надвечер същия ден  „акулите” ще играят контрола с  официално представяне на отбора за новия сезон. Противникът все още се уточнява, като вариантът да бъде български отбор има по-голяма вероятност, отколкото да е чужд.




Ключови думи: Човек, облечен като акула, ще бъде новият талисман на „Черноморец-Бургас”. Талисманът ще се нарича Шарки. Той ще вдига духа по трибуните по време на мач. Шарки ще обикаля и из Бургас, за да популяризира клуба. „Черноморец” ще има и ново лого в клубния син цвят. На него ще има изобразена акула и футболна топка. На пресконференцията в Поморие беше обявено, че първата копка на спортния комплекс на „Черноморец-Бургас” от типа кампус в Сарафово ще бъде направена на 14 юли в 12 ч. На 2 август клубът обявява Ден на отворените врати на стадион „Лазур”. Разчита се на масово посещение най-вече от деца и млади хора. Надвечер същия ден „акулите” ще играят контрола с официално представяне на отбора за новия сезон. Противникът все още се уточнява, като вариантът да бъде български отбор има по-голяма вероятност, отколкото да е чужд.,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |