В новините
 
10.07.2009 18:59   Новината е видяна 4554 пъти
„Акулите” ще си партнират със златни, сребърни и бронзови спонсори

 „Изграждаме нова стратегия със спонсори на три  нива – златни, сребърни и бронзови”, обяви изпълнителният директор на „Черноморец-Бургас”  Фреди Бобич. Клубът вече е подписал три договора за партньорство. Златни спонсори ще бъдат „Пума”, „Форд Мото Пфое” и „Донкафе”. Договорите със със срок за 3 години.

     „Акулите” ще играят от новия сезон от глава  до пети с артикулите на „Пума”, а  „Форд Мото Пфое” ще обнови клубния  автопарк.

„За мен  е чест да съм заедно с личности като Красимир Балъков и Фреди Бобич. Проектът им за „Черноморец-Бургас” е истински модел за подражание. Така се прави футбол. Ще помагаме не само на представителния отбор, но и на детско-юношеската школа, на фенклуба и в благотворителни инициативи”, посочи генералният мениджър на „Пума” Сава Попчев. Колежката му Милена Модева допълни, че това е сътрудничество, а не спонсорство с фланелки и маратонки.

     „С  Петрол” и Митко Събев имаме дълготрайно партньорство и кризата не може да му попречи. Стискаме палци „Черноморец” да успее в проектите си не само заради клубния просперитет, а и заради цяла България”, каза съуправитeлят на „Форд Мото Пфое” Димо Николов, който тренирал футбол в детството си, но се отказал заради синозит.

     „Донкафе” на фирмата „Щраус” е със статут на сребърен спонсор. До края на месеца „Черноморец-Бургас” може да има  и трети златен спонсор, ако преговорите, които се водят в момента, с  увенчаят с успех.




Ключови думи: спонсори, Черноморец-Бургас, Фреди Бобич, Пума,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |