В новините
 
12.07.2009 18:15   Новината е видяна 5707 пъти
Европейският колеж приема 1200 студенти с оценки от матурите и положен изпит

Висшето училище обяви 20% отстъпка за отличници  от първата семестриална такса и конкурс  за платен летен стаж в Алфа Банк

Общо  1200 студенти ще приеме Европейският колеж по икономика и управление в Пловдив за новата академична година. Кандидатства се с диплома за завършено средно образование или служебна бележка за успешно взета матура по един от шестте предмета - български език и литература, математика, чужд език, история, география и икономика, съобщиха от висшето училище. Признават се и оценките от положен изпит в друго легитимно висше училище, ако това е български език, математика, българска литература, география, история или чужд език, добавиха оттам.

Тази  година в двете  форми на обучение – редовна и  задочна, се приемат  по 600 студенти. Желаещите могат да избират какво да учат сред 5 акредитирани специалности - Счетоводство и контрол, Бизнес администрация, Корпоративна икономика, Мениждмънт на туристическите услуги и най-новата – Маркетинг. Обучението е 3 години, или 6 семестъра, като завършилите получават диплома за висше образование със степен „Професионален бакалавър”.

Записването за новата 2009-2010 учебна година става с  лична карта –  копие и оригинал, 4 снимки с паспортен  формат, комплект документи  от отдел „Студенти и специализанти”, внесена административна такса и квитанция за платен семестър. 

По  решение на Академичното ръководство новоприетите студенти с отличен  успех ползват  20% отстъпка от таксата за първия семестър. Така, вместо 850 лева за редовно обучение, те ще платят 680 лева, а за задочно – 600, вместо 750 лева.

Документите за записване се приемат всеки делничен ден от 9.00 до 17.00 часа, а в събота и неделя - от 10.00 до 14.00 часа, съобщиха от отдел „Студенти и специализанти”. Учебните занятия на първокурсниците в задочно обучение започнат на 17 август, а за студентите от втори и трети курс – през септември, добавиха оттам. 

Паралелно с провеждането на кандидат-студентската кампания, за летните месеци Европейският колеж обяви и конкурс за набиране на платени стажанти в клоновете на Алфа Банк. 

Стажантската  програма е за възпитаници на Колежа или наскоро дипломирани висшисти с профил „Икономика” и „Право”, казаха от висшето училище. Тя е продължение на сътрудничеството ни с Алфа Банк, където от началото на годината бяха проведени учебни тренировки с над 300 студенти, добавиха оттам.

Сега  банката обявява  платен двумесечен стаж за колежани, като те ще осъвременяват клиентските досиета в офисите й в Пловдив, Пазарджик, Пещера, Стара Загора, Велинград, Хасково, Харманли, Кърджали и Димитровград. Кандидатите трябва да са участвали поне 1 месец в досегашните програми за трупане на професионален опит във финансовата сфера, да са с много добра компютърна грамотност, да са показали, че работят прецизно и изпълняват поставените задачи в срок. Владеенето на английски език е предимство, обясниха от Колежа условията за набиране на стажанти в Алфа Банк.




Ключови думи: такса, конкурс, студенти, колеж, диплома, образование, обучение, семестър, задочно,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |