В новините
 
15.07.2009 14:02   Новината е видяна 5847 пъти
Характерни престъпления в Бургас, Несебър и Созопол

На 14.07.т.г. около 21.30 ч. в Районно управление на МВР - Несебър е получено съобщение от 22 годишен мъж от Чепеларе, че от квартирата му в несебъркия комплекс «Младост», след взломяване на входната врата е извършена кражба на сумата от 3 500 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Несебър.

      На 13/14.07.т.г., чрез взломяване на входната врата от пластмасова дограма е проникнато в салон за красота, намиращ сена бургаската улица «Трайко Китанчев», откъдето са откраднати : четири машинки за подстригване, две ножици за подстригване, четири маши, една преса, около 50 лака за нокти, консумативи и касовата книга. Стойността на извършената кражба е в размер на около 3 000 лв. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР - Бургас.

      На 14.07.т.г. в Районно управление на МВР - Созопол е получено съобщение от 51 годишен мъж от Созопол, за това че от сергията за вестници, разположена на ул. «Аполония», на която работи, е извършена кражба на чантичка, съдържаща сумата от около 1 000 лева, ваучери на мобилните оператори и фонокарти. Точната стойност на извършената кражба е в процес на установяване. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Созопол.




Ключови думи: Районно управление, съобщение, взломяване, кражба, служители,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |