В новините
 
20.07.2009 06:55   Новината е видяна 5402 пъти
Днес МИНИСТЪР ДАНАИЛОВ И ЕКИПЪТ МУ, както и Министър Орешарски ще отчетат дейността си

20 ЮЛИ – МИНИСТЪР ДАНАИЛОВ И ЕКИПЪТ МУ ЩЕ ОТЧЕТАТ ДЕЙНОСТТА СИ
Министърът на културата проф. Стефан Данаилов и екипът му ще отчетат 4-годишния си мандат на пресконференция на 20 юли, понеделник. Тя ще започне в 10.30 ч. на „Сцена 17” в Министерството на културата.
В пресконференцията ще вземат участие заместник-министрите на културата Иван Токаджиев, Надежда Захариева, Явор Милушев, началникът на кабинета на министъра Невяна Малчева, парламентарният секретар Емил Бехар.

20 ЮЛИ – МИНИСТЪР ОРЕШАРСКИ ЩЕ ПРЕДСТАВИ НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА БЮДЖЕТА ЗА ПЪРВОТО ПОЛУГОДИЕ НА 2009 Г.
На 20 юли т. г., понеделник, от 11 ч. в зала „Колегиум” в Министерството на финансите министър Пламен Орешарски ще представи данните за изпълнението на бюджета за първото полугодие на 2009 г.
 

 





Ключови думи: 20 ЮЛИ – МИНИСТЪР ДАНАИЛОВ И ЕКИПЪТ МУ ЩЕ ОТЧЕТАТ ДЕЙНОСТТА СИ Министърът на културата проф. Стефан Данаилов и екипът му ще отчетат 4-годишния си мандат на пресконференция на 20 юли, понеделник. Тя ще започне в 10.30 ч. на „Сцена 17” в Министерството на културата. В пресконференцията ще вземат участие заместник-министрите на културата Иван Токаджиев, Надежда Захариева, Явор Милушев, началникът на кабинета на министъра Невяна Малчева, парламентарният секретар Емил Бехар. 20 ЮЛИ – МИНИСТЪР ОРЕШАРСКИ ЩЕ ПРЕДСТАВИ НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА БЮДЖЕТА ЗА ПЪРВОТО ПОЛУГОДИЕ НА 2009 Г. На 20 юли т. г., понеделник, от 11 ч. в зала „Колегиум” в Министерството на финансите министър Пламен Орешарски ще представи данните за изпълнението на бюджета за първото полугодие на 2009 г.,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |