В новините
 
22.07.2009 11:38   Новината е видяна 7009 пъти
Стари летни номера на гастрольорите

На 21.07.т.г. около 03.30 ч. в Районно управление на МВР Несебър е получено съобщение от английски турист, за това че малко по-рано на алеята до хотел «Глобус» в Слънчев бряг, непознато момиче му е извършило кражба на златен синджир. В резултат на бързите полицейски действия, извършителката на кражбата е установена - това е : 20 годишната Г.А. от Стара Загора. Същата е задържана за 24 часа в Районно управление на МВР Несебър.

На 21.07.т.г. в при обход на района на плажната ивица пред дискотека «Лазур» в Слънчев бряг, полицейски служители от Районно управление на МВР Несебър са задържали в момент на извършване на кражба, докато потърпевшите са били в морето, криминално проявения и осъждан Б.Б., 33 годишен от Котел. Констатирано е, че същия е откраднал сумата от 46 лева, собственост на две украински туристки. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на лицето продължава от служители на Районно управление на МВР Несебър.

На 20.07.т.г. служители от Първо Районно управление на МВР - Бургас са задържали извършителя на кражба, чрез издърпване на златно колие с висулки, собственост на 54 годишна бургазлийка, осъществено около 18.30 ч. на кръстовището на бургаските улици «Фердинандова» и «Христо Ботев» - това е : 18 год. Т.Д. от Бургас. Вещта - обект на престъплението е намерена и иззета. Т.Д. е задържан със заповед за 24 часа. Работата по установяване и документиране на престъпната дейност на лицето продължава.




Ключови думи: Районно управление, Несебър, Слънчев бряг, полицейски, служители, кражба, собственост,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |