В новините
 
28.07.2009 07:49   Новината е видяна 5364 пъти
Черноморец – Бургас направи престижно реми срещу АЕК

Мачът се игра пред около 1000 зрители на стадиона в лангенфелд. В този двубой мениджърът Красимир Балъков реши да даде възможност на по-младите играчи да покажат  своите възможности. В същото време на някои от титулярите като Паскал Борел, Ники Кръстев, Траян Дянков и Нилтон бе дадена почивка.

     Почти цял мач на високо ниво изигра 17 годишния юноша Георги Терзиев, а през второто  полувреме в игра влезе и другото  ново попълнение на „акулите” 20 годишният Мирослав Коев. В двете полувремена треньорския щаб заложи на два различни състава. През първата част на мача основният състав на АЕК имаше игрово предимство и създаде няколко опасности пред Владо Стоянов, но вратарят и защитниците пред него се справиха. Веднъж гърците уцелиха и страничната греда. Костадин Дяков и Мишел имаха възможности да обстрелват втратата на гърците, но вратарят се справи с ударите им.

     Второто полувреме бе равностойно като футболистите на участника в Лига Европа владееха по-дълго време топката, а играчите на „Черноморец” контраатакуваха. Така се създадоха няколко опасности пред вратата на южните ни съседи. В 60-та минута обаче, грешка в тима на „акулите” позволи на символичните гости да поведат чрез гол на Михалис.

     Последваха  няколко остри влизания към гръцката врата и удари на Гонзалез, Карбони  и Мориц. В 82 минута влезлият Николай  Кръстев с глава уцели напречната греда, но топката не влезе в мрежата  на АЕК. Все пак по-настойчивият отбор в заключителните минути, този на „акулите” успя да отбележи попадение. След хубаво центриране на Светлин Симеонов, топката попадна у Мориц, който с глава направи безпомощен гръцкия вратар и изравни резултата 1:1. Така в поредната си контрола в Австрия момчетата на Красимир Балъков постигнаха отново престижен резултат, срещу участник в Европейските клубни турнири.




Ключови думи: Красимир Балъков, полувреме, акулите,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |