В новините
 
03.08.2009 15:37   Новината е видяна 5142 пъти
Сиси Пенистън за първи път в България

Всички  меломани, харесващи неостаряващата и вечна ретро музика ще трябва да стегнат багажа си с чифт бански и да се запътят към  „Брилянтин диско бар”. Там ,с усмивка, ще ви посрещнат музикалните идоли на 80те и 90те години и дори ще може да се докоснете до един от тях  -  удивителната Сиси Пенистън. Световноизвестната изпълнителка Сиси Пенистън пристига в България за първи път, по покана на „Брилянтин диско бар” и френската марка за мъжка плажна мода  “Vilebrequin”. Диско иконата, изпяла тоталният хит от 90-те години “Finally”, ще подлуди феновете на диското на 14-ти август в новия „Брилянтин диско бар”, намиращ се в парти центъра на Черноморието ни – Cacao Beach Complex, Слънчев Бряг. В листата от хитове,които ще изпълни са включени “Finally”, “We Got A Love Thang", "Keep On Walkin", I'm Not Over You" , "Lifetime To Love" .

 Малка  част от имената, които лично  са пожелавали Сиси за частните си партита са Арета Франклин, Бил Клинтън и за двете церемонии по встъпването му в длъжност като държавен глава, покойният папа Йоан Павел // във Ватикана и много други. Диско иконата е и първата жена, направила шоу в Южна Африка  след края на расовата сегрегация.

Сиси  Пенистън или Сесилия Пенистън започва  музикалната си кариера с A&M Records. Дебютният й албум “Finally” получава златен сертификат от RIAA за хилядите продадени  копия от него. Първият и едноименен сингъл от албума достига веднага  първото място в класацията Billboard и се превръща в световноизвестен мултиплатинен хит.

Разбира се това не е единствения сингъл покорил върховете на музикалните  чартове. "We Got A Love Thang", "Keep On Walkin", I'm Not Over You" са в Топ 10 в Billboard, а хит сингъла от 2001г. "Lifetime to Love" се изкачва до втората позиция.

Песните на Сиси Пенистън се радват на голяма популярност и в средите на хаус музиката. Едни от най-известните имена в хаус музиката като David Morales и Junior Vasquez са ремиксирали по-голямата част от тях.

Част  от многобройните й награди са : от „Billboard” -  Най-добър артист и най-добра песен на годината;от „Американскат асоциация на композиторите,авторите и издателите” -  Песен на годината, Поп текстописец на годината, Най-излъчвана песен на годината;от „Годишната Зимна Конференция” в Маями – Най-добър денс изпълнител, Най-добър солов денс артист и много други.




Ключови думи: Брилянтин, диско, Сиси Пенистън,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |