В новините
 
05.08.2009 14:29   Новината е видяна 3506 пъти
Задържани са извършители на кражби
На 22.07.2009 г. в  Несебър е извършена кражба на златна гривна и пари  от квартира на ул."Отец Паисий". При проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че кражбата е извършена от 20-годишния Д.Б. от Гоце Делчев. Вещите, предмет на престъплението са намерени, иззети и върнати на собственика. Работа по изясняване на случая продължава от служители на РПУ – Созопол. 
На 03.08.2009 г . криминалисти от РПУ-Несебър са задържали 21-годишния Г.В. от Бургас, уличен в извършването на седем кражби на вещи и пари от хотелски стаи в курортен комплекс “Слънчев бряг”. В хода на разследването  е установено, че Г.В. е прониквал в стаите основно през нощта през незаключени входни врати или оставени отворени прозорци. Част от деянията е извършил в съучастие с 30-годишния З.А. от Дебелт. На Г.В., който е многократно осъждан за кражби, е повдигнато обвинение и му е взета мярка - задържане за 72 часа. З.А. е обявен за издирване.  Работата по изясняване на цялостната им престъпна дейност продължава РПУ – Несебър.
На 12.07.2009 г. в  Пето РПУ – Бургас е получено съобщение за кражба на раница с  мобилен телефон,четки и бои  за рисуване и дрехи от плажната ивица до ресторант в Бургас. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че кражбата е извършена от 30-годишния З.А. от Дебелт. В хода на разследването е установено, че З.А. е извършил и на кражба на дамска чанта и полиетиленова торба с мобилен телефон, ключове и дрехи от същия плаж. Част от вещите, предмет на престъпленията, са намерени и иззети. Работата по случая продължава Пето РПУ – Бургас. 




Ключови думи: кражба, пари, оперативно-издирвателни мероприятия,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |