В новините
 
06.08.2009 21:20   Новината е видяна 4071 пъти
ПСФК „Черноморец – Бургас” ще представи новия си основен спонсор на пресконференция в петък
На 7 август – петък от 12.00 часа в конферентната зала на стадион „Лазур” ще се проведе пресконференция на ПСФК „Черноморец – Бургас”, на която ще бъде представен новия основен спонсор на клуба - QUARTO. 
От август тази година новата дигитална телевизия QUARTO ще е основната марка, която ще се промотира от играчите на футболен клуб „Черноморец – Бургас”. Телевизията стартира в началото на юни и предлага освен висококачествена дигитална услуга и най-големия в България пакет от канали с HD качество. Бургас беше сред първите три града, в които се излъчва услугата. Повече подробности ще бъдат представени на пресконференцията. 
На брифинга ще бъдат представени  последните попълнения в отбора на „акулите” за новия сезон 2009-2010 година – Матиас Мориц, Мартин Тошев и Георги Чиликов. 
Мениджърът на тима Красимир Балъков ще отговори на въпроси, свързани с изключително интересния предстоящ двубой от първия есенен кръг на шампионата, между отборите на „Черноморец – Бургас” и „Черно море” Варна.
След пресконференцията ще се  издават акредитации на журналистите, които ще отразяват футболните срещи от сезон „Есен” 2009 от стадион „Лазур”.
Колеги, очакваме Ви на 7 август, петък в 12.00 часа в конферентната зала на стадион „Лазур”.




Ключови думи: конферентна зала, стадион Черноморец, дигитална, сезон, Лазур,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |