В новините
 
09.08.2009 22:07   Новината е видяна 11533 пъти
Digweed разтърси Бургас

В петък вечерта на Бургаския централен плаж се състоя едно от най-горещите партита на годината. Към 22.00 фенове на електронната музика от Бургас, България и други страни започнаха да се стичат към мястото, на това което за много бешe едно от най-горещите партита за 2009 година. Хиляди фенове се разбиваха на Централния плаж в Бургас, подгрявани от българските таланти в клубната музика DJ Ясен Петров и DJ Смърф. Българските диджеи успяха да подготвят тъплата за бурята, която предстоеше да бъде поднесена от английския диджей номер 1. Когато шоуто на Метрополис – „Вуду” – започна, енергията създавана от John Digweed съчетана с танцьорките и атмосферата, създадена от организаторите на шоуто издигна публиката до еуфория.

 Английското величие на електронната клубна музика разтърсваше публиката в продължение на 4 часа. Digweed посрещна изгрева над Бургаския залив сред автентичната атмосфера на централния плаж - пристанищните кранове, морските вълни и гледката на залива. За екзалтираните фенове самият той сподели, че преживяването е било вълшебно и за самия него, а енергията и духа на българската публика са го вдъхновили допълнително. Именно пред същата публика преди години изгря звездата на John Digweed, който се връща в България за пети път.

 
Изживяването бе допълнено от красиви танцьорки и награди за феновете на музиката, предоставяни от очарователни представителки на BECK’s - „виновниците” за невероятното събитие, което връхлетя Бургас. 7 късметлии имаха шанса да се срещнат и да се снимат с английския диджеи, но цялата публика имаше удоволствието да се наслади на таланта на Digweed да контактува с  феновете си, чрез музиката.
 
Партито завърши диджей Стивън, който поддържа публиката от изгрев слънце до късната сутрин, като не отстъпи на другите си български колеги и успя да запази настроението, създадено от John Digweed.

Партито на Метрополис определено постави едно добро начало на края на тази седмица изпълнена  с незабравими партита.

 
Виж: Dj Tiesto @ Cacao, Dj Victor Calderone @ Cacao





Ключови думи: парти, фенове, електронната, музика, Бургас, България, диджей, шоуто, Метрополис, digweed, John Digweed,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |