В новините
 
09.08.2009 09:49   Новината е видяна 6280 пъти
„QUARTO” и „Черноморец - Бургас” чертаят съвместно бляскаво бъдеще

„Горди  сме, че ставаме партньори с Черноморец. Връзката между футболния клуб и  нашата марка е логична. Услугата ни е нова и смела, с бляскаво бъдеще. И отборът е нов и смел, с  бляскаво бъдеще. „QUARTO” е дигитална телевизия за дома с качествата на масов продукт, а футболът пък е най-масовият спорт”, заяви директорът на отдел „Специални проекти” към М-Тел Милен Стаматов.
„Футболът стига  най-бързо до сърцата на хората, затова вярваме, че чрез него нашата телевизия ще се хареса най-лесно от масовата аудитория”, допълни Мария Опренова, мениджър QUARTO.
Договорът на QUARTO като основен спонсор на Черноморец-Бургас е подписан за срок от 3 години. Това стана известно на съвместна пресконференция на стадион Лазур. Акулите ще играят през новия сезон с фланелки, на които ще бъде изписано името на спонсора и неговото лого. Публиката ще може да види екипите в неделното домакинство срещу „Черно море” от 1-вия кръг на първенството в „А” група.
Представителите на QUARTO изтъкнаха, че телевизията има ред предимства пред конкуренцията в бранша. Тя е интерактивна и позволява обратна връзка с платформата. Предлага 70 канала, виртуална видеотека с 400 филма, музикална секция с 10 000 клипа. Освен стандартните канали, QUARTO е единствената телевизия, която включва и 8 HD канала със сериозно присъствие на спорта на екрана. Има и платен пакет за възрастни с еротика.
QUARTO е нов телекомуникационен продукт, който позволява да се пазарува по на-лесния и достъпен начен – само с натискане на копчетата на дистанционното.
Бургас е един от първите градове заедно със  София и Варна, в които телевизията  стартира, а партньорството с Черноморец-Бургас е част от стратегията за нейното бързо популяризиране.
Телевизията се предлага от М-Тел, но QUARTO се развива като самостоятелна марка, независимо от телеком-оператора.




Ключови думи: телевизия, Черноморец-Бургас, QUARTO, Черноморец, футбол, спонсор,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |