В новините
 
09.08.2009 09:55   Новината е видяна 5733 пъти
Акулите представиха последните си три попълнения

Изпълнителният  директор на Черноморец-Бургас Фреди  Бобич и мениджърът Красимир Балъков  представиха официално последните три нови попълнения от лятната селекция на клуба.
И тримата са нападатели. Германецът Матиас Мориц /22 г./ е продукт на школата на „Щутгарт”. Носил е екипите на „Щутгартер Кикерс” и „Кикерс” /Офенбах/. Макар че се присъедини към отбора по време на лагера в Лангенфелд, той се изяви като голмайстор номер едно в летните контроли с 6 точни попадения.
Мартин  Тошев /19 г/ беше привлечен от ЦСКА, а  Георги Чиликов /30 г./се завърна в  родния Бургас след близо 10 г. И тримата  нови заявиха, че не се плашат от сериозната конкуренция в атаката на тима и че ще дадат максимума от себе си да се наложат като титуляри и да помогнат на Черноморец-Бурга да побеждава.
Привлякохме  двама млади и един опитен играч, който ще им помага да се интегрират към тима с опита си”, заяви  Бобич. „И тримата нови футболисти са гладни за изява. Напред сега имаме доста добри изпълнители. Надявам се с тях да вкарваме повече голове”, допълни Балъков




Ключови думи: Балъков, Черноморец-Бургас, Черноморец, Бургас, Фреди Бобич, Красимир Балъков,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |