В новините
 
10.08.2009 06:09   Новината е видяна 8630 пъти
Мариела Нейкова представи хитовата си книга “Ангелизация” в Несебър

По покана на Община Несебър и лично на кмета на града г-н Николай Димитров, на 6 август пред местната общественост беше представена хитовата книга “Ангелизация”.
       Това е четвъртата спирка от мини турнето, с което авторката, известна още и като PR на голяма част от звездите в родния шоубизнес  гостува по градовете, за да популяризира книгата си.
        Още с появата си на книжния пазар, в навечерието на най-светлия празник за българската писменост и култура 24 май, “Ангелизация” беше определена от критиката за явление в съвременната българската литература. Книгата бързо набра скорост и се радва на огромен читателски интерес и рекордни продажби.. Нейни запалени фенове са както най-известните родни топ модели и красавици, така и голяма част от политическия и културния елит на страната.
                “Ангелизация” е една различна книга! Книга, която разбива стандартите за поезия и разпалва бързо страстите и въображението на читателя, демонстрирайки собствения неподражаем стил на авторката, стил, който мнозина намират за провокативен и дори-скандален. Езикът на Мариела на места е разговорен, на места жаргонен, с цел поезията ѝ да бъде достъпна и приятна за  колкото се може по-голям кръг читатели. Някои от стихотворенията в нея дори са притчоподобни, като тези, включени в раздела “Стари приказки на нов глас”, където например може да разберете “Как грозното патенце не се превърна в красив бял лебед”, “Как Змеят си намери Ламя за жена”, да прочетете повече за “Дългото завръщане на Човека към Животното”и защо и как се стигна до “Цървул-изация” на българската нация.
         Благодарение на неподправената и разтърсваща искреност на авторката,  в“Ангелизация” блесва цялата палитра на човешката душа, разпъвана стихийно между ада и рая, между омразата и любовта, между земното и небесното. Книгата ви увлича още от първата си страница, забавлява ви до края си, карайки ви да се смеете от все сърце и ви разплаква, точно когато не очаквате!
           Авторът на рецензията към стихосбирката Теньо Гогов, познат ни като сценарист в “Шоуто на Слави”  обобщава  книгата така:
         “Уважаеми хора, никога не четете тази книга! Рискувате после цял живот 3D киното да ви се струва тъпо”.
     Стихотворение на Мариела Нейкова вече намери своето място  в "Антология на българската любовна лирика", нареждайки се до най-известните имена на родни поетеси като Блага Димитрова и Елисавета Багряна. 
     Представянето на книгата в Несебър уважиха освен представители на местния културен и бизнес елит, така и  куп известни личности, между които Мисис България Ралица Тодорова, Мисис България Галакси Галина Димитрова , Мистър България Лъчезар Иванов, водещата от телевизия “Планета” Петя Григорова и много други.




Ключови думи: Несебър, Ангелизация, книга, Мисис България, Николай Димитров, Мариела Нейкова,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |