В новините
 
13.08.2009 06:41   Новината е видяна 5330 пъти
Джон Лоутън представя община Бургас

Премиерата  на първата част от съвместния филмов проект на Община Бургас и телевизия  СКАТ „Джон Лоутън представя ... община Бургас” ще бъде утре /13 август, четвъртък/ от 21.00 часа на лятна сцена „Охлюва” в Морската градина. Преди и след прожекцията бившият вокалист на рок групата „Юрая Хийп” Джон Лоутън ще разкаже своите впечатления по време на снимачния процес.

      Документалната  лента е с продължителност 28 мин. и е първа от поредицата „Джон Лоутън представя”.

     Филмът е заснет през зимата и проследява как бургазлии празнуват Никулден, защо хвърлят цветя в морето, кога и как Бургас получава точно това име, как посрещат Коледа хората в един морски курорт и др. Освен това зрителите още ще се „разходят” до остров „Света Анастасия”, ще приземят самолет на бургаското летище и ще наблюдават редки видове птици на Атанасовското езеро.

     Идеята  на първата част от филма, сниман през зимата, е да представи Бургас не толкова като туристическа дестинация, а да покаже красотата на природата, обичта на хората към града си и неща, които не могат да бъдат прочетени в туристическите справочници. Музиката във филма е на Джон Лоутън и е изпълнена от бразилски музиканти.

     Лентата ще покаже на гражданите и гостите на морския град как изглежда Бургас през очите на един чужденец, обиколил целия свят. 

 





Ключови думи: Бургас, Джон Лоутън, Охлюва,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |