В новините
 
14.08.2009 07:03   Новината е видяна 4591 пъти
БДЖ пуска извънредни влакове за “Spirit of Burgas”

БДЖ пуска извънредни влакове заради увеличения поток  пътници за „Spirit of Burgas”. В полученото съобщение до Община Бургас се казва, че се увеличава съставите на  бързите  влакове „Чайка”

В периода от 14-ти до 17-ти август включително,  ще бъдат осигурени допълнителни вагони за съставите на ускорените бързи влакове “Чайка”, които пътуват между София и Бургас.

Увеличаването на превозния капацитет на тези влакове  се прави във връзка с предстоящото второ издание на музикалния фестивал Spirit of Burgas, който ще се проведе от 14 до16 август.

За да осигури  удобното придвижване на меломаните до черноморския град и обратно до столицата, железопътният превозвач ще добави по един допълнителен второкласен вагон към съставите на ускорените бързи влакове № 3601 (София - Бургас) и № 3602 (Бургас - София).

С включването  на допълнителни вагони в съставите  на ускорените бързи влакове «Чайка», „Български държавни железници” ЕАД ще осигурят на своите клиенти, които планират да посетят музикалния фестивал Spirit of Burgas, над 460 допълнителни седящи места през целия период на фестивала.

За подробна информация клиентите на „Български държавни железници” ЕАД могат да се обръщат към гишетата “Информация” и билетните каси в съответните железопътни гари.

Стаите в хотелите, квартирите и общежитията на територията  на Община Бургас вече са изчерпани напълно. Община Бургас ще предложи на партньорите си, да се предвиди начин за увеличаване капацитета на фестивалния къмпинг. 
 




Ключови думи: влак, БДЖ, Община Бургас, вагони, Български държавни железници, Spirit of Burgas,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |