В новините
 
01.09.2009 08:14   Новината е видяна 3721 пъти
Ръководството на „Черноморец – Бургас” финализира сделката с ЦСКА за бразилския нападател Мишел Платини

Мишел Платини вече е играч на ЦСКА. По този повод клубното ръководството  на „Черноморец – Бургас” направи изявление пред клубния сайт, в него се казва:

      - Изключително сме доволни от  извършения трансфер на Мишел  Платини в ЦСКА. Сделката, която  приключи е много добра за  нас от всяка гледна точка.  Тя носи значителни позитиви  за нашия клуб - нещо повече  тя е такава и за другите две страни в нея. 

           Искаме да се обърнем  към  нашите фенове, за които Мишел  бе един от любимците им. След  решението на БФС, за намаляване  на броя на чужденците, играещи  в България в края на предишното  първенство от страни извън Европейския съюз от 5 на 3, ние се оказахме с вързани ръце. След 1 януари не можехме да подписваме и да продължаваме договори  и рискувахме да се разделим с Мишел, на когото договорът свършваше през 2010 година. 

      Уверяваме всички, които обичат отбора на „Черноморец –Бургас”, че тази сделка е изключително добре гарантирана финансово, а решението е най-доброто и носи редица позитиви за нашия клуб.

 

      Подобно е и положението с младия ни състезател Георги Божилов, който бе преотстъпен на „Локомотив” Пловдив. Срока за преотстъпване е до края на есенния полусезон, след което ние ще водим разговори за бъдещето на Жоро. Най-доброто за него сега е той да играе постоянно. По този начин ние помагаме на нашия футболист да се развива по най-добрия начин.

      Двата трансфера, осъществени днес са етап от нашата дългосрочна програмна  стратегия за развитието на футбола  в „Черноморец – Бургас”. 




Ключови думи: Мишел Платини, ЦСКА, Черноморец,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |