В новините
 
17.09.2009 19:32   Новината е видяна 5023 пъти
Балъков: Влизаме в тежка серия със самочувствие и без контузии

„След петте мача, които изиграхме успешно, влизаме в тежка серия. Добре  е, че натрупахме самочувствие и нямаме контузии преди трудните изпитания. Не изпитваме притеснения от спортно-техническо естество. Момчетата тренират с удоволствие”, заяви мениджърът на „Черноморец -Бургас” Красимир Балъков на традиционната си пресконференция преди всеки кръг от „А” група. На 19 септември /събота/ вторите във временното класиране играят от 19 ч на стадион „Лазур” с „Пирин”. Мачът е от 6-тия кръг на първенството.
От  групата за двубоя с благоевградчани  със сигурност отпадат Пламен Крумов и Енис Хайри. Най-вероятно извън  състава ще остане и Георги Чиликов. Нападателят има лека травма в коляното, която ще отшуми до другата седмица. Орлин Старокин ще бъде сред 18-те, но почти сигурно ще остане резерва заради прекараната шарка. В началото на септември левият защитник имаше забрана да не излиза от дома си една седмица.
„Пирин” е отбор с лице, който играе изключително организирано. Представя се силно не само срещу големите, но и срещу малките тимове. Явно треньорът работи много сериозно. Знае с какъв материал разполага и как да го нареди. Противникът умее да играе футбол и затова без съмнение ни очаква интересна среща. Хората да заповядат на стадиона. Ще се получи добър спектакъл. Нашата цел е ясна – да спечелим трите точки”, каза още Балъков. 
Мениджърът  пак подчерта, че е много доволен  от голямата конкуренция в състава. „Предпочитам да ми е трудно да избирам, вместо да се чудя кого да пусна в игра. На терена все пак могат да излязат само 10 полеви футболисти. Останалите ще чакат своя шанс и като го получат, да не го изпускат. Конкуренцията показва, че имаме сили за нещо по-голямо този сезон.
Да  не забравяме обаче, че няма отбор без загуба. И при нас ще се случи. В годината няма само слънце, а има и дъжд, и сняг”, философски обобщи наставникът на „акулите”.




Ключови думи: Черноморец, Бургас, Красимир Балъков, футбол. футболисти,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |