В новините
 
18.09.2009 06:22   Новината е видяна 11299 пъти
Хлебозавод Бургас спечели европейски проект за повишаване на квалификацията на персонала

Фирма „Хляб и хлебни изделия” ЕООД – Бургас спечели проект от Европейският социален фонд по оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”. Проектът „Повишаване квалификацията на персонала в „Хляб и хлебни изделия” ЕООД гр. Бургас” има за цел развитие на потенциала, компетентността и надграждане на професионалните умения на персонала на фирмата за постигане на по-висока производителност и устойчивост на заетостта. Проектът е на стойност 76 000 лв. и  ще бъдат обучени 69 човека.
Партньор по проекта е Международен център  за комуникации и развитие –I.C.D. ООД.  Предвидено е обучение на персонала  в 5 различни курса. Курсовете ще се водят от опитни и доказали се лектори и са в следните области:

 Хлебар-сладкар
 Операор на компютър
 Сътрудник в малък и среден бизнес
 Оперативен счетоводител
 Обучение по ключови компетенции

  Задача на всяко ръководство е да инвестира в персонала, за да постигне съответствие с постоянните изменения на технологиите за производство и комуникация, както и с растящите изисквания на пазара. Проекта помага да се усвоят нови знания, с които да се развият, подобрят и/или обновят  настоящите им професионални компетенции.

   Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от „наименование на Бенефициента и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Договарящия орган.





Ключови думи: Хляб, хлебни изделия, Развитие на човешките резурси, Бургас, Хлебозавод,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |