В новините
 
19.09.2009 14:10   Новината е видяна 4937 пъти
19-ти септември хроника на разкритите престъпления
На 17.09.т.г. служители от Полицейски участък «Победа» при Първо Районно управление на МВР Бургас са установили извършителя на кражбата на два портфейла със сумата от 130 лв. и златна монета в кутийка с лика на «Св. Никола», осъществена от частен дом в кв. «Победа» на 12.09.т.г. окоол 22.00 ч., докато собственика е спял - това е : 18 год. Т.Д. от Бургас. Работата по случая продължава.

      На 16.09.т.г. служители от Полицейски участък «Победа» при Първо Районно управление на МВР Бургас са установили извършителите на кражба на портална  решетъчна врата от територията на стадион «Черноморец» / на стойност около 300 лв./, осъществена на 13.09.т.г. около 15.00 ч. - това са : 21 год. А.Р., 30 год. Р.П. и 15 год. А.К., и тримата от Бургас. Порталната врата е открита нарязана в пункт за изкупуване на черни и цветни метали, разположен на ул. «Индустриална» № 19. Работата по случая продължава.

      На 17.09.т.г. служители от Районно управление на МВР Карнобат са задържали 24 год. А.П. от Карнобат, разпространявал наркотични вещества. В дома на сестра му е открито и изезто 37 грама тъмно кафеникаво на цвят вещество, реагирало при направения полеви наркотест на хашиш. Работата по случая продължава.

      На 17.09.т.г. служители от Полицейски участък «Победа» при Първо Районно управление на МВР Бургас са установили извършителя на кражбата на два мобилни телефона, мъжко яке, връзка с ключове и сумата от 78 лв. от купето на товарен автомобил за разнос на млечни продукти, паркиран в района на фирма «Марси» в кв. «Победа» - това е : 18 год. Т.Д. от Бургас. Работата по случая продължава.

      На 17.09.т.г. около 20.40 ч. във Второ Районно управление на МВР Бургас е получено съобщеине за нанесен побой над мъж в центъра на кв. «Банево». Установено е, че потърпевш е 21 годишен бургазлия, който около 20.30 ч. е застигнат от група младежи, които след спречкване, му нанесли побой по тялото и главата. Пострадалият е откаран в МБАЛ Бургас, където след преглед е освободен за домашно лечение. Установен е един от извършителите на побоя - това е : 20 год. И.Ф. от Несебър, самоличността на останалите участници в деянието, както и причините за побоя са в процес на уточняване. Работата по случая продължава.

      На 16.09.т.г. около 18.30 ч. в Районно управление на МВР Несебър е получено съобщение от 40 годишна жена от с. Руен, за това че на 11.09.т.г. около 17.45 ч. на ул. «Струма» № 17 в Несебър, докато съпругът й - Е.А., 40 годишен е пътувал с велосипед в посока центъра, непознат мъж е слязъл от лек автомобил «Тойота», със сливенска регистрация, и му нанесъл удар по главата, в резултат на който Е.А. паднал на земята и си ударил главата в асфалта. Повиканият екип на «Бърза помощ» го транспортирал в бургаската болница, като по пътя Е.А. изпаднал в кома, а на 17.09.т.г. в 07.30 ч. - починал в болницата. При направената аутопсия е констатирано, че причината за смъртта му е черепно-мозъчна травма. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установен водачът на автомобила - това е : 39 год. П.П. от София, от когото е снето обяснение. Същият признал за извършеното деяние, като е задържан в Районно управление на МВР Несебър с полицейска заповед за 24 ч. Материалите по случая са докладвани на Окръжна прокуратура - Бургас. Работата по случая продължава.

      На 17.09.т.г. около 10.30 ч. в Четвърто Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение, че в двора на СОУ «Константин Петканов», на 18 годишен ученик е нанесен побой. По време на инцидента, охранителят на училището е забелязал, че потърпевшия е въоръжен с пистолет на кръста. Оръжието е предадено доброволно на директорката на училището, като е установено че се касае за газов пистолет, марка «Екол фират магмун», 9 мм, законно притежаван. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е констатирана самоличността на извършителя на побоя - това е : 24 год. К.Ч. от Бургас, който е избягал от местопрестъплението и в момента се издирав от полицейските служители. Работа по установяване на причините за побоя продължава от служители на Четвърто Районно управление на МВР Бургас.




Ключови думи: Полицейски участък, Първо Районно управление, Бургас, кражба, нанесен побой, Несебър, оперативно-издирвателни,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |