В новините
 
22.09.2009 15:01   Новината е видяна 6654 пъти
Участникът в „Цената на истината” утре вечер ще признае за връзката си с известна попфолк певица

Главният  герой в „Цената на истината”  тази сряда е участвал във въоръжен грабеж и е бил собственик на публичен дом. Твърди, че е предоставял момичета на полицаи като подкуп. Софиянецът Роберт Симеонов е на 40 години, от брака с първата му съпруга Златина се ражда дъщеря им Мелани. В момента живее с втората си жена Малина, с доведения си син Георги и с дъщеря им Каролина. Участникът ще сподели съмнения, че съпругата му Малина се е опитала да го отрови с лекарства. Въпреки постоянните скандали и проблеми, те са все още заедно, защото правят страхотен секс. По нейно внушение Роберт има опасения, че не е биологичен баща на дъщеря си Мелани. В предаването ще заяви, че съпругата му Малина има психически отклонения.

Във фокуса на „Цената на истината” в сряда вечер ще попаднат взаимоотношенията мащеха-дъщеря, баща-доведен син и снаха-свекърва. Участникът ще признае, че не обича сина на жена си, а в същото време ще я обвини за епилепсията на дъщеря си Мелани. Той е убеден, че именно Малина е прогонила дъщеря му от дома им. Майка му Маргарита, която пристигна специално за предаването от Лондон, ще подкрепи Роберт и ще заяви, че първата й снаха превъзхожда в много отношения втората. 

В поредното  издание на „Цената на истината”  ще стане ясно, че популярна попфолк певица е работила в заведението на Роберт, била му е любовница и е забременяла от него. По същото време Малина също е бременна, затова участникът избира бебето на жена си, а изпълнителката прави аборт. В крайна сметка заради изневерите на съпруга си, Малина също решава да махне детето. 
 
 
 

В студиото на „Цената на истината” ще бъдат майката на Роберт, брат му Петър, съпругата му Малина и синът й Георги.




Ключови думи: Главният герой в „Цената на истината” тази сряда е участвал във въоръжен грабеж и е бил собственик на публичен дом. Твърди, че е предоставял момичета на полицаи като подкуп. Софиянецът Роберт Симеонов е на 40 години, от брака с първата му съпруга Златина се ражда дъщеря им Мелани. В момента живее с втората си жена Малина, с доведения си син Георги и с дъщеря им Каролина. Участникът ще сподели съмнения, че съпругата му Малина се е опитала да го отрови с лекарства. Въпреки постоянните скандали и проблеми, те са все още заедно, защото правят страхотен секс. По нейно внушение Роберт има опасения, че не е биологичен баща на дъщеря си Мелани. В предаването ще заяви, че съпругата му Малина има психически отклонения. Във фокуса на „Цената на истината” в сряда вечер ще попаднат взаимоотношенията мащеха-дъщеря, баща-доведен син и снаха-свекърва. Участникът ще признае, че не обича сина на жена си, а в същото време ще я обвини за епилепсията на дъщеря си Мелани. Той е убеден, че именно Малина е прогонила дъщеря му от дома им. Майка му Маргарита, която пристигна специално за предаването от Лондон, ще подкрепи Роберт и ще заяви, че първата й снаха превъзхожда в много отношения втората. В поредното издание на „Цената на истината” ще стане ясно, че популярна попфолк певица е работила в заведението на Роберт, била му е любовница и е забременяла от него. По същото време Малина също е бременна, затова участникът избира бебето на жена си, а изпълнителката прави аборт. В крайна сметка заради изневерите на съпруга си, Малина също решава да махне детето. В студиото на „Цената на истината” ще бъдат майката на Роберт, брат му Петър, съпругата му Малина и синът й Георги.,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |