В новините
 
21.09.2009 15:12   Новината е видяна 4881 пъти
Денят на отворените врати надмина и най-оптимистичните очаквания

ПСФК  „Черноморец - Бургас” влезе в историята като първия клуб в България, организирал Ден на отворените врати. При това влезе през парадния вход, защото надмина дори и най-смелите очаквания за масовост. На стадион „Лазур” в неделя се получи невероятен празник. Дори идеолозите на проявата – изпълнителният директор Фреди Бобич и мениджърът Красимир Балъков, останаха изключително приятно изненадани от огромния интерес, който предизвика историческият ден.

     Над 3 000 деца се стекоха на стадиона за мероприятието. Придружаваха ги родители, баби и дядовци. Още в ранни зори, далеч преди началото, обявено за 10 ч, групи от малчугани се бяха наредили зад оградата в очакване. Трепетът им стана неудържим, когато на стадиона излязоха техните любимци – треньорите и футболистите от представителния състав на „Черноморец”. Децата нахлуха на терена с присъщия им ентусиазъм и с голям жар се впуснаха в забавления. Разпределени по отделни кътове, треньорите и футболистите провеждаха с малчуганите упражнения, участваха в мачове на малки врати, пробваха уменията им в конкурси.

  Гостите на „Лазур” не пропуснаха възможността да си направят снимки с Балъков, Бобич и с когото пожелаят от тима. Интересът се фокусира и към импровизирания на пистата щанд за продажба на клубни аксесоари. Изви се дълга опашка от желаещи да си купят топка, фланелка, шапка, шалче или мини - екип на „Черноморец - Бургас”. Футболистите пък раздаваха и подписваха свои картички с автографи повече от час и половина, а желаещите да се сдобият с подписите бяха хиляди.

     Посетителите  на „Лазур” в Деня на отворените врати се прехласнаха по условията  вътре в стадиона. Свободен беше достъпът до ВИП - ложите, радио и телевизионните кабини, съблекалните на футболистите, стаите на треньорите, командната и конферентната зали, кафето. Можеше да се надникне дори и в приемната на клубния собственик Митко Събев.

На стадиона обособени кътове имаха също „Форд” и „Донкафе”,  спонсори на „акулите”.

     Събитието на „Лазур” беше отразено от множество  медии. И времето в неделя беше с „Черноморец”. Закачливото септемврийско  слънце сякаш се радваше и забавляваше  заедно с децата.

     Денят на отворените врати да се превърне в традиция, си пожелаха в един глас всички дошли на стадиона.




Ключови думи: Черноморец, Лазур, Бобич, Балъков, стадион, треньори, футболисти,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |