В новините
 
22.09.2009 15:17   Новината е видяна 4983 пъти
Не само децата, а и родителите останаха възхитени от видяното на „Лазур”

Родителите, които доведоха децата си на „Лазур”  в неделя, останаха възхитени от Деня на отворените врати. Мнението, че всичко е супер, беше единодушно. Ето  и някои коментари:

     Соня  Ганчева: Тук съм с двете си момчета Кристиян на 10 г. и Максим на 4,5 г.. Видяхме нещо уникално. Големият ми син тренира какво ли не. Сега се е спрял на карате и волейбол, но като усети днес празника на стадиона, със сигурност ще се запише и на футбол. Вечерта преди Деня на отворените врати не можа да спи от нетърпение. 

     Надя  Желева: Просто не мога да опиша видяното. Като че ли вълшебство е най-точната дума. Няма по-голямо щастие от това да виждаш децата си край теб доволни. На стадиона съм с дъщеря си Кристияна на 9 г. и сина си Антонио на 3 г. Не очаквах, че всичко ще бъде така добре организирано по отделни кътове и всеки може да намери мястото, което най-много му харесва. Ето ние сме край надуваемата пързалка и това е нашето място. Дано Денят се запази и наложи като традиция.

     Иван  Монев: Денят на отворените врати  е проява, с която се прави нещо добро за Бургас. Невероятно е да видиш на едно място толкова много усмихнати хора и най-вече възторжени деца. „Черноморец” върви отлично в първенството, а с подобни прояви ще спечели още повече почитатели. Тук съм със синовете си Димитър н 6 г. и Алек на 1 г. Баткото вече е много запален по футбола и не пропуска мач на „Черноморец”. Много се радваше, когато биха „Пирин” с 2:1.

     Георги  Ангелов: На стадиона съм с племенника си Пламен Пеев. Фен съм на „Черноморец” повече от 20 години. Не съм изпускал мач в Бургас, пътувал съм и по други стадиони. Такъв празник като днешния не съм си представял. Уникално е да се докоснеш до любимците си, да разговаряш с тях. Така „Черноморец” ще влезе в сърцата на подрастващите, както е влязъл и на нас. С такива прояви децата ще ги хване тръпката към спорта и към футбола, а от това по-хубаво няма. 




Ключови думи: Ден на отворени врати, стадион, Черноморец,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |