В новините
 
05.10.2009 06:56   Новината е видяна 5173 пъти
„Черноморец – Бургас” ще си сътрудничи с „Шалке 04”

След  като осъществи контакти с един от най-прогресивно развиващите се клубове в Германия – този на „Хофенхайм”, спортно-техническото ръководство на „Черноморец – Бургас” продължава  да развива своите професионални контакти с водещи клубове от Бундеслигата. Отличните отношения на мениджъра Красимир Балъков и изпълнителният директор на „акулите” Фреди Бобич с мениджъра на кралско сините от „Шалке 04” Феликс Магат, доведоха до поредната визита на представители на бургаския клуб, в един от най-титулуваните отбори в Германия.

От  днес помощник треньорът на „Черноморец  – Бургас” Илия Груев и асистентът на Красимир Балъков – Йончо Арсов, ще прекарат една седмица в Гелзенкирхен. И двамата през този период ще наблюдават тренировъчния процес в отбора, воден от Феликс Магат, с цел да проследят отблизо начина на подготовка на тима. Те ще имат срещи, освен с мениджъра на Шалке, така също и с хората от неговия щаб и мениджмънта на клуба, като целта е да се усвоят някои от най-добрите практики във водещия германски отбор.

Заедно  с двамата треньори за Гелзенкирхен заминаха и футболистите на „Черноморец  – Бургас” Александър Стоймирович  и Костадин Дяков, които ще тренират заедно със своите колеги от германския тим. Престоят им в „Шалке” може да се определи и като пробен период за двамата футболисти. За седемте дни, в които те ще бъдат в отбора са предвидени и две контролни срещи, в които двамата ще вземат участие. За 9 октомври е насрочен двубой швейцарския  Йънг Бойс в Берн, а за следващия ден - 10 октомври е планирана проверка и срещу втородивизионния Шафхаузен.

В края на седмицата футболистите и  треньорите на „Черноморец – Бургас”  се връщат в България и от понеделник ще се включат в подготовката на отбора си за двубоя от 9 кръг на първенството срещу тима   Сливен.




Ключови думи: Черноморец, Бургас, Красимир Балъков, Феликс, Магат, футболисти, отбор,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |