В новините
 
09.10.2009 06:52   Новината е видяна 5589 пъти
Собственикът на „Черноморец - Бургас” чества 48-ми рожден ден
Собственикът  на „Черноморец - Бургас” Митко Събев чества на 8-ми октомври 48-мия си рожден ден. Бизнесменът със сигурност ще получи стотици поздравления, към които се присъединяваме и всички от футболния клуб – хората от ръководството, спортно - техническия щаб, треньорите, футболистите и обслужващите ги екипи, администрацията, редовите служители.

     Пожелаваме  на г-н Събев на първо място  крепко здраве и успехи във всички начинания от личен и служебен характер. Пожелаваме му да продължи да дерзае в същия дух на футболния фронт, на който се е захванал с нещо невиждано в България – поставянето на най-популярната игра в рамките на бизнес модел по утвърдени стандарти от развитите западноевропейски държави. Пожелаваме му в най-скоро време да бере плодовете на крупните си инвестиции във футбола, като увенчае с триумф стремежът към приобщаване на все повече млади хора към каузата на  „акулите” , възможно най-скоро да види завършени амбициозните си проекти за клубните бази и не на последно, а по-скоро на челно място – да изведе „Черноморец - Бургас” до европейската футболна сцена!

     Честит  рожден ден! 




Ключови думи: Черноморец, Бургас, Събев,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |