В новините
 
09.10.2009 15:01   Новината е видяна 5151 пъти
Разкрити престъпления - хроника - Бургаска област
 На 07.10.т.г. около 18.00 ч. в Пето Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение за извършена кражба от апартамент, обитаван от 50 годишна жена, разположен в бл. 53 в к-с «Изгрев», при която е отнет преносим компютър. В апартамента е проникнато по неустановен начин. Около 22.00 ч. на същата дата компютъра е намерен укрит под изоставен диван на междуетажна площадка. В резултат на оперативно-издирвателните мероприятия, предприети от служители на Пето Районно управление на МВР Бургас на 08.10.т.г. е установен извършителят на деянието - това е : 19 годишната А.С. от Бургас, дъщеря на собственичката на апартамента.

      На 08.10.т.г. в резултат на оперативно-издирвателните мероприятия, предприети от служители на Районно управление на МВР Несебър са установени извършителите на кражба от магазин за хранителни стоки, намиращ се в с. Кошарица - това са : 17 год. С.Б., криминално проявен от с. Градец и А.М., 16 годишен от с. Кошарица. Работата по доказване цялостната престъпна дейност на лицата продължава.

      На 08.10.т.г. на ул. «Странджа» №32 в Бургас, момент на разпространение на наркотични вещества, служители от Пето Районно управление на МВР Бургас са задържали : 26 годишните близнаци - Р.Я. и М.Я. и 15 годишната Д.А., и тримата от Бургас, като при извършения оглед са намерени и иззети две полиетиленови пликчета с кафеникаво прахообразно вещество, реагирало при направения полеви тест на хероин. Близнаците са задържани за срок от 24 часа в Пето Районно управление на МВР Бургас. Работата по случая продължава.

      На 09.10.т.г. около 01.30 ч. в Районно управление на МВР Средец е получено съобщение за забелязан съмнителен автомобил, движещ се по ул. «Иван Вазов» в града без запалени светлини. След около 100 м. автомобилът се е ударил в крайпътно дърво пред дом №27. Констатирано е, че с лекия автомобил «ВАЗ 2101», с бургаска регистрация, собственост на 60 годишен бургазлия, са се придвижвали : 22 годишните В.А. от Бургас и Ж.П., от с. Пирне, общ. Айтос, криминално проявени. Същите вероятно са отнели автомобила, но за доизясняване на случая са задържани в Районно управление на МВР Средец за срок от 24 ч. 




Ключови думи: Пето Районно управление, Бургас, кражба, оперативно-издирвателни мероприятия,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |