В новините
 
12.10.2009 07:58   Новината е видяна 4162 пъти
„Акулите” и родният тим на Балъков направиха нулево реми

В приятна за окото контрола „Етър” и „Черноморец-Бургас” направиха  нулево реми пред около 1 000 зрители на стадион „Ивайло”. Контролата в старопрестолния град се игра при летни температури /29 градуса/, които затрудниха действията на футболистите.

     „Акулите” имаха подчертано превъзходство  срещу родния тим на своя мениджър Красимир Балъков, но направиха поредица от пропуски. До почивката удари на Дуду и Фернандес бяха спасени от вратаря на домакините, а Марсио Нуно уцели страничната греда. През второто полувреме черноморци излязоха с изцяло нова 11-орка. След 7-месчно лечение на терена се завърна Пламен Крумов, който остави добри впечатления. И той, както и Георги Чиликов и Светлин Симеонов се озоваха в добри голови позиции, но не успяха да порязат мрежата. След последния съдийски сигнал на коректния мач публиката аплодира и двата отбора.

     „Получи се полезна проверка. Изпълнихме целта  си да видим в игра момчета, които  по-рядко влизат в мачовете от шампионата. „Етър” игра концентрирано и прибрано. Явно домакините се стараеха да не получат гол и го постигнаха. Вече се срещаме в четвърта контрола с родния ми тим, в който виждам израстване. Явно треньорското ръководство и футболистите си вършат добре работата”, коментира след контролата Красимир Балъков.
 





Ключови думи: контрола, Етър, бургас, футбол, черноморец, балъков,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |