В новините
 
15.10.2009 18:23   Новината е видяна 4678 пъти
В „Черноморец-Поморие” се готвят за битка

Младите футболисти на „Черноморец - Поморие” се готвят за битка срещу „Спартак” /Вн/. Мачът от 9-ия кръг на първенството в Източна „Б” група ще се играе на 17 октомври /събота/ от 16 ч на „Лазур”. Билетите за вход ще струват по 2 лв. Бургаският стадион е избран за домакинството заради уникалната компютърна система за анализи, с която разполага.

     В предишния, 8-ми, кръг поморийските „акули”  поднесоха приятна изненада с  победата си в Пловдив над местния  „Спартак” с 2:1. Възпитаниците на старши треньора Петър Хубчев изтръгнаха успеха с мъжка борба и се убедиха, че само с красив футбол точки не се печелят. Настройката им ще бъде същата и в сблъсъка в събота с гостите от Варна, които са сред фаворитите за промоция в „А” група.

     След  тренировката в петък от 16 ч Хубчев ще определи групата от 18 играчи, които  ще се оттеглят на режим вечерта  преди двубоя. Петър Колев и Христо Лемперов са напълно възстановени от травмите си. Със сигурност от избора на наставника обаче отпадат поваленият от грип Пламен Димитров и Светослав Козаров, който получи мускулно разтежение при победата над „Несебър” с 3:1 в контрола преди седмица. Извън строя продължава да бъде и Георги Алексиев, претърпял операция от херния.

     „Черноморец-Поморие” е на 12-о място във временното класиране с актив от 6 точки, а  варненският „Спартак” е втори с 16 точки.

Главен  съдия на мача в събота на „Лазур”  ще бъде Георги Кабаков от Пловдив




Ключови думи: Спартак, Петър Хубчев, футбол, Поморие,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |