В новините
 
20.09.2004 10:06   Новината е видяна 3481 пъти
Областният управител се среща с новия военноморски аташе на САЩ у нас
Областният управител Иван Витанов посреща днес в кабинета си новият военноморски аташе от посолството на Съединените американски щати у нас. Срещата с американския дипломат е протоколна, съобщиха за Дарик от пресцентъра на областна управа. След срещата Витанов ще участва в кръгла маса по проблемите на участието на България в мисии на НАТО.

Кръгла маса на тема “Публичната дипломация при участие на България в мисии на НАТО” започва днес работа в интерхотел България. В дискусията участват областният управител Иван Витанов, всички кметове от Бургаска област, представители на Външо министерство, Министерството на отбраната и други. Организатори на форума са “Инициатива за Евроатлантическо образование” и “Информационен център НАТО” със съдействието на Фондация “Отворено общество”. Ще бъдат обсъждани и въпроси, свързани със съдбата на освободените военни имоти.

Смущения в електрозахранването в град Карнобат от 8 сутринта до 5 следобед са възможни днес, съобщиха от Електроразпределение. Причините затова са ремонтни работи в подстанцията на града. Отново заради ремонти смущения през нощта на вторник срещу сряда ще бъде изключено електрозахранването в промишлената зона на Карнобат и в селата Антимово и Смолник. От Елекроразпределение предварително се извиняват на гражданите и фирмите в засегнатите райони.

Със замерване на нивото на шум в Централната градска част започва днешния пети ден от кампанията “Седмица на мобилността” в град Бургас. В по-късен час от днешната програма предстои и информационна беседа “Не на шума” в двора на училище “Братя Миладинови”. На 22 септември в сряда, Бургас ще се включи в Европейския ден без автомобили, който е част от Европейската седмица на мобилността. Във връзка с това на 22 септември за движение частично ще бъдат затворени улиците Сан Стефано, Булаир, Гурко и Кирил и Методий.





Депутатът от СДС Христо Марков ще открие първата си приемна в Бургасднес в централата на синята партия в града на улица “Богориди” 34. След това депутатът ще посети първа частна прогимназия в Бургас, визитата е по покана на учителите от гимназията, съобщиха от пресцентъра на СДС.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |