В новините
 
02.11.2009 13:26   Новината е видяна 3936 пъти
„Черноморец – Бургас” пуска билети на преференциални цени

Ръководството на „акулите” дава възможност на многобройните си фенове да ползват различни преференции при ранното закупуване на билети за мачовете на стадион „Лазур”. Привържениците на отбора ще могат за вземат входните талони за целия полусезон предварително, като за това ще ползват и сериозна отстъпка. Зрителите, които закупят билети за всички домакински мачове на „Черноморец – Бургас” през сезона предварително, ще плащат значително по-малко.

      В последните няколко кръга родителите, които идват на стадиона със своите деца до 15 годишна възраст, пенсионерите и студентите влизат с билети на символичната цена от по 2 лева. Тези билети вече ще бъдат пускани в продажба още от първия ден на седмицата  и ще могат да се вземат до 24 часа преди началото на съответния мач. В деня на футболната среща ще се продават само билети на съответната стойност за мястото, което зрителят е избрал. 

     Билетите  на преференциални цени ще се купуват  от касите в хотел България и от служебния вход на стадион „Лазур”. Тези, които решат да си купят билети за целия пролетен полусезон още отсега, също ще могат да го направят и то при значителна отстъпка от цените на билетите. Всеки закупил предварително билети за полусезона, ще получи членска карта на „Черноморец – Бургас”. 

      И така, вече  е в ход стратегията  на ръководството за максимално улеснение  на хората, които желаят да посещават  футболните срещи на „акулите”. Тези които вече са посещавали мачовете на „Черноморец – Бургас” знаят, че на стадиона се играе истински футбол, а за всички от децата до възрастните хора, са създадени отлични условия за прекарването на няколко незабравими часа с футболните емоции. 

     Съвсем  предстоящо е откриването на фен  магазин на стадиона с изключително разнообразие от артикули. Скоро ще стартира томбола с номерата на входните билети, а до месец зрителите по подобие на тези от европейските стадиони, ще видят и първия брой на клубното издание с интересни новини, интервюта, снимки и представяне на играчи и спонсори на отбора. В по-дългосрочен план ще бъдат изградени и две нови зали за гостите на клуба, които ще могат да гледат срещите на отбора в изключително приятна обстановка.  

      След  изпълнението на тази амбициозна програма, през пролетния сезон, със сигурност стадион „Лазур” ще се превърне в изключително привлекателно място както за зрителите, така и за провеждането на мачове от европейските клубни турнири.




Ключови думи: ползват, билети, мачовете, стадион, „Лазур, отбора, могат, вземат, входните, целия, полусезон, предварително, които, всички, мачове, „Черноморец, Бургас, през, няколко, стадиона, Тези, вече, бъдат, първия, часа, футболните, изключително, европейските,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |