В новините
 
07.11.2009 07:36   Новината е видяна 4834 пъти
Родители благодарят на лекарския екип на „Черноморец - Бургас” за спасен живот

В канцеларията на ПСФК „Черноморец - Бургас”  се получи благодарствено писмо до президента на клуба Митко Събев  от признателни родители. Тодорка  и Петко Петкови са пожелали чрез председателят на съвета на директорите в „Черноморец”  да изразят благодарността си към лекарския екип на бургаския тим, който оказа първа помощ на младеж, пострадал при тежък пътен инцидент на 29 октомври. Край Сливен тогава катастрофира синът на Петкови – Илиян.

     „Лекарският екип на ръководения от вас футболен клуб е оказал професионална, експресна  и хуманна помощ на нашия син. Той ще бъде благодарен до живот  на хората, които го спасиха и  непрестанно ще се радва на успехите на лидерския ви отбор”, заявяват родителите в писмото си до Митко Събев.

     Припомняме, че на 29 октомври на път за мача с  „Миньор” в Перник клубният автобус  на „Черноморец - Бургас” се озова пръв на мястото на катастрофа, при която лек автомобил напусна платното и се заби в крайпътно дърво. После се разбра, че водачът е задрямал зад волана. 

     Той имаше късмета да получи първа  помощ от лекарския екип на „акулите”: д-р Росен Харизанов, физиотерапевтът  Франк Арндт  и рехабилитаторите Александър Александров и Христо Василев.




Ключови думи: Черноморец, Бургас, Митко Събев, Франк Арндт, Александър Александров, Христо Василев.,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |