В новините
 
15.11.2009 09:16   Новината е видяна 4401 пъти
Красимир Балъков: Контролата със Сливен бе много полезна да нас
След  края на контролния мач със Сливен, игран по-рано днес, мениджърът на „акулите”  Красимир Балъков коментира с  нескрито удовлетворение:

      - Този мач бе изключително полезен за нашия отбор. Първо защото успях да видя в игра след дълго отсъствие футболисти, на които ще разчитам в бъдеще като Матиас Морис, Енис Хайри, Нилтон Кардозо. Другите играчи също имаха възможност да демонстрират качествата си на отличен терен и в двубой със сериозен съперник. 

Домакините се възползваха от  едно добре създадено положение,  в което и шанса бе на  тяхна страна и така отбелязаха  единствения гол в срещата.  Ние имахме своите положения, създадохме доста опасности пред вратата на домакините, но малко не ни достигна да отбележим. Направихме пропуски, но по-важно е че създадохме добри положения.

 

Хубаво  е, че в паузата на шампионата успяхме  да изиграем тази стойностна контрола, която ще поддържа на добро ниво игровата подготовка на моите футболисти. Готвим се сериозно за тежките последни мачове, които ни предстоят до края на сезона – завърши Балъков.  




Ключови думи: Красимир Балъков, Матиас Морис, Енис Хайри, Нилтон Кардозо,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |