В новините
 
22.11.2009 12:54   Новината е видяна 3685 пъти
РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ
На 21.11.т.г. около 14.00 ч. в Районно управление на МВР Созопол е получено съобщение за стрелба в околностите на с. Равна гора, общ. Созопол. В изоставена селскостопанска сграда в близост до селото служители от Специализираното подразделение охрана масови мероприятия и борба с безредиците са установили : 57 годишния Н.А. от Бургас и 57 годишния Й.П. от с. Равна гора. Й.П. е бил със законно притежавана нарезна карабина, кал. 22, но в Н.А. е открита нарезна карабина, кал. 5,6 мм., без модел и номер, с пълнител с три патрона. Н.А. е заявил, че е открил оръжието в изоставената постройка. Пушката е предадена от Н.А. с предавателно-приемателен протокол - за случая е уведомен дежурният прокурор. Работата по случая продължава.

      На 21.11.т.г. около 11.00 ч. в Районно управление на МВР Созопол е получено съобщение за извършена кражба на ел. проводници, медни съдове и медни машини за пръскане от две частни вили, намиращи се в с. Росен, общ. Созопол. От извършения оглед е установено, че във вилите е приникнато чрез взломяване на входните дървени врати.  В резултат на бързите оперативно-издирвателни мероприятия, предприети от служители на Районно управление на МВР Созопол са установени извършители на престъпленията - това са : 18 год. Р.Т. и 17 год. Г.С., и двматаа от с. Росен. Двамата младежи са задържани за срок до 24 часа. Вещите - предмет на престъпленията са намерени и иззети. Работата по случаите продължава.




Ключови думи: Созопол, Равна горА, карабина, престъпления,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |