В новините
 
01.12.2009 09:27   Новината е видяна 4940 пъти
Премиера на новия филм за Бургас с Джон Лоутън
Национална телевизия „СКАТ“, Община Бургас и легендарният рокпевец Джон Лоутън  ви канят на премиера. На 5 декември /събота/ от 18.00 часа в залата на Куклен театър - Бургас за пръв път ще се прожектира новата серия на филма „Джон Лоутън представя община Бургас“. Вокалистът на „Юрая хийп“ и любимец на няколко поколения пристига специално за среща със своите бургаски зрители. Заповядайте! Входът е  свободен.

Филмът пресъздава лятото на 2009-та година в Бургас. Пъстрата палитра от концерти и фестивали, бургаският плаж, морската градина, музеите и най-новите археологически разкрития са част от акцентите в новата творба. Всичко това е представено с много шеги и музика през погледа и преживяванията на един чужденец в Бургас - водещия Джон Лоутън.

Защо Бургас всяко лято удвоява своите жители? Какво привлича в града туристи, бизнемени и купонджии? Какво правят те по цял ден и как си прекарват вечер? На тези въпроси се опитва да отговори екипът на филма в състав: опера торите Светослав Стойнов и Пламен Паскалев, монтажистите Стойчо Иванов и Мартина Чачевска, режисьор - Мартина Чачевска, продуцент - Валери Симеонов.

За 29 минути очарователният водещ Джон Лоутън успява да изпие коктейл на плажа, да отиде на опера, да се включи в „Спирит оф Бургас“, да изнесе концерт на Летния театър, да разгледа пясъчните фигури, да хапне риба в прочутите капани край морето и да попита бургазлии и кмета на Бургас какво се е променило през шестте месеца от първата серия на филма.

Джон Лоутън и този път ще зарадва зрителите със свежо чувство за хумор, нови исторически факти и авторска рокмузика.  По време на снимките той откри хиляди причини да прекара поне едно лято в Бургас и вие ще ги видите във втората част на филма „Джон Лоутън преставя община Бургас“. 




Ключови думи: Бургас, Джон Лоутън, община Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |