В новините
 
03.12.2009 09:50   Новината е видяна 4483 пъти
хроника на разкритите престъпления - 3 декември
На 03.12.т.г. около 16.00 ч. при обход в района на «Черноморски солници» - Бургас, авто-патрул на Зонално жандармерийско поделение е извършил проверка на спрял лек автомобил «Опел вектра», с водач - В.Г., 30 годишен от Бургас. При извършваната проверка на документите за самоличност, В.Г. се приближил до предната дясна врата на служебния полицейски автомобил и безпричинно отворил вратата, като сложил върху стелката на автомобила банкнота от 20 лв. В.Г. е задържан със заповед за полицейско задържане за срок от 24 часа в Пето Районно управление на МВР Бургас. Работата по изясняване на причините за извършения опит за подкуп продължава.

      За шофиране след употреба на алкохол е образувано бързо полицейско производство срещу : 53 год. Е.Н. от Несебър -2,76 промила.

           На 03.12.т.г. служители от Пето Районно управление на МВР Бургас са установили извършителят на взломната кражба на : велосипед, два ъглошлайфа и моторна резачка от частен гараж, разположен на ул. «Батак» в к-с «Лазур» - това е : криминално проявения П.Н., 26 годишен от Бургас. Част от откраднатите вещи са намерени и предадени с протокол за доброволно предаване на собственика. П.Н. е задържан в в Пето Районно управление на МВР Бургас. Работата по документиране престъпната дейност на лицето продължава.

      На 03.12.т.г. около 22.30 ч. в Четвърто Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение за възникнал скандал в заведение «Триада», разположено в района около СОУ «Константин Петканов» в к-с «Меден Рудник», между собственика на заведението - 38 годишния И.С. от Бургас и 25 годишния М.Д. от Бургас. В резултат на сканадала М.Д. с метална палка е счупил два прозореца на заведението и избягвал. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установен и настанен в Дома за временно настаняване на пълнолетни лица в Бургас. Палката е предадена от М.Д. с протокол за доброволно предаване. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление на МВР Бургас.

      На 03.12.т.г. около 20.00 ч. в Районно управление на МВР Поморие е получено съобщение от 42 годишна поморийка, за това че прибирайки се от работа в района на поморийската болница е застигната от непознат младеж, който направил опит да й отнеме дамската чанта. В резултат на бързите оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителят на деянието - това е 16 годишния Н.К. от Поморие. Работата по случая продължава.

      На 03.12.т.г. служители от Полицейски участък «Победа» към Първо Районно управление на МВР Бургас и служители от Първо Районно управление на МВР Бургас са установили извършителите на противозаконното отнемане на л.а. «ВАЗ 2101», с бургаска регистрация, паркиран на улица «Велека» в кв. «Победа» - това са : четирима младежи на възраст 17, 19 и 28 години, всички от кв. «Победа». Автомобилът е намерен на ул. «Вълчо Пушков» с липсващ акумулатор и скъсани кабели на запалването. Констатирано е, че единия от младежите - С.С., 19 годишен е извършил кражба на велосипед и куче «немска овчарка» от дом в кв. «Победа». Велосипедът е намерен и върнат на собственика. Работата по случаите продължава.

      На 02.12.т.г. служители от Пето Районно управление на МВР Бургас са извършили установили претърсване в заложна къща, разположена на ул. «Славянска» №47 и складово помещение, собственост на 41 годишния Н.А. от Бургас, като са намерили и иззели следните вещи - предмет на престъпления :

      - 6 навигационни автомобилни системи от различни марки и модели

      - 4 анти-радари от различни марки и модели

      - 2 авто-CD от различни марки и модели

С полицейски заповеди са задържани : криминално проявените - Г.В., 32 годишен, А.Я., 29 годишен, Х.П. и собственикът на заложната къща - Н.А., 41 годишен, всички от Бургас. Работата по документиране престъпната дейност на лицата продължава от служители на Пето Районно управление на МВР Бургас.




Ключови думи: полицейски, полицейско, Пето Районно управление, кражба, криминално,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |