В новините
 
06.12.2009 20:18   Новината е видяна 7144 пъти
Бест моделите от цял свят се потопиха в море от рози в „Рефан”

След  като се разходиха из Стария Пловдив  и се полюбуваха на Античния театър, 135 модела от 82 страни посетиха друга  атракция на града. Това е фабриката  на „Рефан”, която произвежда най-уханните продукти от българска роза, които популяризират страната ни на 4-те континента.

      С килим от рози и с илюминация от стотици светещи свещи посрещнаха моделите, които ще участват на 11 декември на световния финал в зала 3 на НДК. Повече от час най-красивите модели се дивиха пред козметичните и аромотерапевтичните продукти, които носят гордо марката Made in Bulgaria. По време на пресконференцията Силвестър Лолов сподели, че българската козметика винаги се е притичала на помощ на световния конкурс Best Models. Така е станало през 90-те години, така става и сега, когато във време на финансова криза „Рефан” подкрепи най-грандиозното модно събитие у нас за всички времена. То ще бъде излъчвано директно в десетки страни от Европа, Азия и Африка и Америка.

От завода на „Рефан” моделите си тръгнаха обсипани с подаръци – дамите бяха обогатени с продукти с аромата на българската маслодайна роза, а красавците с престижната парфюмна серия „”Алгебра”. На 7 декември на търга по време на Гала вечерта на нациите, „Рефан” ще дари 30 гигантски бутикови свещи-уникати, с еднометрова височина, като средствата от продажбата им ще иде за подпомагане на деца с малоформации.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |