В новините
 
07.12.2009 06:47   Новината е видяна 4539 пъти
Юношески национал се завърна в „Черноморец - Бургас”
Талантлив млад футболист се  завърна в „Черноморец - Бургас”. След един полусезон извън родното гнездо, Иво Чонгарски сам осъзна, че най-добрите условия за подготовка и реализация са при „акулите”. 16-годишният юношески национал играеше през есента в „Сливен”, но от тази седмица се присъедини отново към подготовката на черноморци.

         Миналото лято Чонгарски пренебрегна  бургаския клуб, като въпреки  несъгласието му премина пробен период в Италия. След неуспешната мисия централният защитник отиде в „Сливен”, с чийто екип се подвизаваше в „А” юношеска група. В последния есенен кръг от първенството Чонгарски вкара два гола с глава за победата на младите „войводи” над „Литекс” с 3:0. Така бранителят косвено помогна на „Черноморец-Бургас” да зимува на първо място в класирането.

Възпитаниците на треньорския  тандем Антон Спасов - Мирослав Косев са на върха с 33 точки, следвани от три отбора с по 32 точки – „Литекс”, „Ботев-2002” /Пд/ и „Чавдар” /Етр/. На 5-о място е „Сливен” с 29 точки, пред „Левски”- 27 и др.  




Ключови думи: Черноморец, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |