В новините
 
06.12.2009 06:56   Новината е видяна 4953 пъти
Балъков е открит за позитивна критика от ветераните

 „За мен е чест и уважение да ви посрещна тук. Ако искаме в българското  първенство да задуха нов вятър, трябва да се вслушваме в мнението на хората от старото поколение във футбола. В „Черноморец-Бургас” ще следваме точно такава политика. Ще търсим контакти с ветераните, като превърнем сбирките с тях в традиция. Днес полагаме началото на нещо, което го има в малко клубове у нас, но е практика за държавите, в които съм работил”, заяви Красимир Балъков на среща с ветераните на бургаския клуб на стадион „Лазур”. Поканата уважиха над 40 бивши футболисти и деятели от близкото и не толкова близкото минало. Сред присъстващите бяха треньор №1 на 20-и век на Бургас Васил Желев-Вашпина, председателят на „Черноморец” от 80-те години Тома Томов, бившият топреализатор и настоящ щеф на Областния съвет на БФС Тотко Дремсизов, Димитър Димитров-Херо, установилият се от години в САЩ Стоян Пумпалов и др.

     Мениджърът  на „акулите” разкри на срещата  амбициозните планове за бъдещото развитие на клуба за срок от 3 години и половина. Посочено беше, че ще се акцентира в две насоки: в спортно-технически план отборът да излезе на европейската сцена, а относно базата да се създадат такива условия, че школата да се превърне в душа на клуба и да захранва представителния състав с качествени попълнения. Балъков призна, че на този етап подсилването на тима може да става приоритетно с футболисти отвън, било то от чужбина или от българския пазар.

     „Ние  няма да се отклоним от поетия път. Трябват ни само подкрепа, разбиране и позитивна критика. Точно критиката от хората като вас, които дълго време сте били във футбола, ще ни бъде от полза. Помогнете ни в стремежа да издигнем авторитета на „Черноморец”. Искам дори и мен като ме няма, започнатото да продължи”, добави Балъков.

„Приветстваме проектите, с които сте се захванали. Ние можем да станем най-добрите пълномощници на това, което се прави в „Черноморец”, отвърна от името на ветераните Тома Томов.

След  срещата на стадиона ветераните се качиха на клубния автобус и разгледаха на място как върви изграждането на новата клубна база „Гнездо на акули”. 




Ключови думи: Балъков, ветерани, футболисти,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |