В новините
 
08.12.2009 07:39   Новината е видяна 4900 пъти
хроника на разкритите престъпления - 7-8 декември
За шофиране след употреба на алкохол са образувани бързи полицейски производства рещу : 22 год. С.К. от Айтос - 2.18 промила, 29 год. В.К. от Айтос - 1,88 промила, 36 год. С.К. от Несебър  - 2,12 промила, 25 год. И.Д. от с. Руен  - 2,28 промила, 51 год. И.К. от с. Оризаре, общ. Несебър  - 2,44 промила и 35 год. С.Д. от Поморие - 1.75 промила.

      На 07.12.т.г. служители от Пето Районно управление на МВР - Бургас са установили извършителят на грабеж на три мобилни телефона, собственост на непълнолетни момчета, осъщестмен на 26.11.т.г. около 22.00 ч. в района на Спортан зала «Младост» - това е : криминално проявения Т.Т., 25 годишен от Бургас, който е направил пълни самопризнания по случая. Двата от отнетите мобилни телефона са намерени и иззети. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление на МВР - Бургас.

      На 07.12.т.г. служители от Полицейски участък «Победа» при Първо Районно управление на МВР - Бургас са установили извършителите на кражби от частни домове, намиращи се в квартала, при които са отнемани дребни вещи, килими и други битови предмети - това са : 19 год. С.С. и 17 год. Б.Ч., и двамата от кв. «Победа». Откраднатите вещи са иззети и върнати на собствениците им. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на младежите продължава.

      На 06.12.т.г. служители от Районно управление на МВР - Поморие са установили извършителят на кражбата на мобилен телефон, собственост на 28 годишен мъж от Поморие - това  е : криминално проявеният Х.К., 26 годишен от Поморие, който е направил пълни самопризнания и е предал с протокол за доброволно предаване вещта - предмет на престъплението. Работата по случая продължава.

      На 05.12.т.г. около 21.00 ч. полицейски служители от Районно управление на МВР - Царево са извършили проверка на л.а. «Хонда Сивик», с бургаска регистрация, управляван от 24 год. В.Р., с който се е придвижвал и : 21 годишния А.Б., и двмата от Бургас. При проверката в автомобила е открита една саморъчно направена цигара марихуана. Работата по случая продължава.

      На 07.12.т.г. служители от Полицейски участък «Победа» при Първо Районно управление на МВР - Бургас са установили извършителите на кражбата на дамска чанта, собственост на 24 годишна жена, седяща в купето на л.а. «Ауди», спрял за закупуване на винетка на бензиностанция «Еко» в кв. «Победа» / кражбата е осъществена на 04.12.т.г./ - това са : 21 годишния З.М., 35 год. С.А. и 25 год. С.С., и тримата от кв. «Победа». Част от вещите - предмет на престъплението са намерени и върнати на тъжителката. З.М. е задържан от полицейските служители, а другите двама извършители се укриват и са обявени за издирване. Работата по случая продължава.

      На 07.12.т.г. около 12.30 ч. в Районно управление на МВР - Созопол е получен сигнал от Териториално митническо управление - Бургас за това, че при рутинна проверка на казан за варене на ракия в с. Росен, община Созопол, митническите служители са открили 17 пластмасови бидона - всеки с по около 110 литра алкохол / общото количество на намерения, но неописан в ежедневния дневник на обекта алкохол е в размер на около 1 тон и 600 кг./. Констатирано е, че казана се стопанисва от частен едноличен търговец, като двамата негови служители са вписали в акцизните декларации за месец октомври 2009 г., като изварени само 97 литра алкохол. По случая е образувано досъдебно производство. Алкохолът е иззет и предаден за съхранение в Териториално митническо управление - Бургас.

           На 07.12.т.г. около 22.15 ч. в Районно управление на МВР - Средец е получено съобщение за инцидент на ул. «Цвятко Радойнов» в града, при който е намушкан с нож 29 годишен мъж. Пострадалият е получил повърхностна порезна рана на лявата подмишница, като след обработване на рана, мъжът е освободен за домашно лечение. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че извършител на деянието е криминално проявения П.П., 41 годишен, който също е потърсил медицинска помощ в болницата в Средец / разкъсната рана над челото му е обработена от медиците/. Констатирано е, че до инцидента се е стигнало, след като пострадалият се намесил в скандал между П.П. и 59 годишната му приятелка. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Средец.




Ключови думи: алкохол, полицейски, Айтос, Несебър, Поморие, Пето Районно управление, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |