В новините
 
10.12.2009 06:32   Новината е видяна 3905 пъти
Магическото трио наниза три гола на турнира в Австрия

Красимир Балъков, Фреди Бобич и Джоване Елбер отбелязаха по един гол за победата с 4:3 над тима над сборен тим на източна Австрия четвъртия гол бе дело на Гуидо Бухвалд. Тимът „Олд Старс”, в който играят нашите е съставен от звезди на футбола, подвизавали се по терените на Австрия и Германия. 

     Традиционния турнир в Бишофсхофен /Ав/ в памет на австрийския национал Бруно Пецей преминава при изключителен интерес. Изпълнителният директор на „Черноморец - Бургас” откри резултата, второто попадение бе дело на Елбер, а третото добави Балъков. Голмайсторите оформяха знаменития магически триъгълник в атаката на „Щутгарт” през втората половина на 90-те години и доказаха, че отново са в превъзходна кондиция. Техни съотборници в Бишофсхофен са добре познати имена от близкото минало като Кналер, Бухвалд, Барбарес, Горосито. В отбора на Краси Балъков блестеше и Даниел Боримиров, който игра дълги години в Бундеслигата за отбора на Мюнхен 1860. В състава на противниците личаха имената Херцог и Волфарт.

         В друга среща звезден тим  от западна Австрия се наложи  над звезди на „Байерн” с  2:0. Сред играчите на Байерн личат имената на Михаел Румениге, Нико Ковач, Томас Линке. Треньор на баварците е железният бранител Паул Брайтнер. 

     Финалът на турнира е в четвъртък вечерта от 19 часа местно време. Преди това от 18 часа ще се играе полуфиналът. Регламентът предвижда да се играят две полувремена от по 20 минути. Отборите са съставени от 5 полеви играчи и вратар.

         В Австрия заедно с Балъков  и Бобич на турнира присъства и президентът на „Черноморец - Бургас” Митко Събев.




Ключови думи: Бобич, Австрия, Бишофсхофен, Черноморец, Бургас, Балъков,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |