В новините
 
15.12.2009 08:30   Новината е видяна 3972 пъти
„Акулите” тренират през почивните дни по индивидуални програми

Футболистите на „Черноморец - Бургас” излязоха във ваканция от 12 декември, но няма да се радват на пълна почивка. Помощник-треньорите Илия Груев и Йончо Арсов раздадоха на всички индивидуални програми за поддържане на формата. Играчите получиха DVD-дискове с упражненията, които трябва да изпълняват, за да поддържат формата си по празниците.

         „Акулите” излязоха в отпуск  в приповдигнато настроение след последния мач за годината, в който спечелиха точка на стадион „Българска армия” с 0:0 срещу ЦСКА. Отборът зимува на четвърто място в класирането на „А” група с реални шансове напролет да се бори за място в призовата тройка и участие в евротурнирите.

 

         Възпитаниците на мениджъра Красимир  Балъков започнаха отлично есенния  полусезон и в първите 10 кръга  нанизаха 8 победи и 2 равенства.  През месец октомври тимът  за няколко кръга беше лидер  на колоната, но през ноември допусна спад в играта си и загуби няколко срещи, преди да си върне самочувствието с ремито срещу ЦСКА в София в 15-ия кръг.

         Зимната подготовка на „Черноморец - Бургас” започва на 9 януари. За пет дни отборът ще се качи на Пампорово, а от 15 до 30 януари ще се подготвя в Поморие. Следва лагер в турския курорт Анталия до 14 февруари. После „акулите” ще продължат да тренират в домашни условия до началото на пролетния полусезон.

         Предвидени са 8 контроли. Първата  е на 18 януари срещу „Созопол”  в Поморие, а последната –  на 20 февруари в София срещу „Славия”. По време на лагера в Анталия черноморци ще направят 4 проверки срещу първодивизионни съперници от други държави, които са на подготовка по същото време в турския курорт.
 




Ключови думи: Черноморец, Бургас, София,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |