В новините
 
17.12.2009 06:00   Новината е видяна 4485 пъти
РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ
 На 14.12.т.г. служители от Второ Районно управление на МВР - Бургас са установили извършителя на кражба на мобилен телефон, собственост 19 годишен бургазлия - това е : 19 годишния И.М. от Бургас. Мобилният телефон - обект на престъплението е намерен и иззет. Работата по документирането на случая продължава.

      На 16.12.т.г. около 01.30 ч. служители от Първо Районно управление на МВР - Бургас са спрели за проверка на ул. «Ивайло» в Бургас л.а. «Рено Клио», с бургаска регистрация, управлени от 19 годишния В.И. от Бургас. С автомобила са се придвижвали и : 21 годишните И.К. и Р.М., и двамата от Бургас. При проверката във В.И. и в автомобила са намерени и иззети 35 полиетиленови пликчета със зелена суха тревна маса, реагирала при направения полеви тест на марихуана. Точният грамаж на намереното наркотично вещество е в процес на установяване. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР - Бургас.

      На 15.12.т.г. около 15.30 ч. на пътя Бургас - София на КПП-1, за проверка е спрян движещия се пеша по пътното платно - Х.Г., 27 годишен - установено е, че Х.Г. е обявен за общодържавно издирване и е с наложена мярка «задържане под стража». Отведен е във Второ Районно управление на МВР - Бургас, като при извършения личен обиск е открито хартиено пликче със суха тревна маса, реагирала при извършения полеви тест на марихуана. Х.Г. е приведен в бургаския затвор.

      На 15.12.т.г. около 1400 ч. в Четвърто Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение от 31 годишен мъж от Хасково затова, че на кръстовището до магазин «Мосю Бриколаж» в к-с «Меден Рудник», управлявайки т.а. «МАН», с хасковска регистрация, е засечен от дясната страна от л.а. «Жигула», който му препречил пътя и го принудил да спре. От автомобила излезли двама непознати мъже, които започнали да блъскат по камиона и да правят опити да влязат в кабината. В паниката си шофьорът на «МАН»-а потеглил, при което единия от мъжете започнало да стреля с пистолет след него. Служителите на сектор «Пътна полиция» и Четвърто Районно управление на МВР - Бургас, отзовали се незабавно на сигнала, установили, че в «Жигулата», с бургасак регистрация се придвижват : 21 год. Б.Р. и 22 год. Д.К., и двамата от Бургас. Същите са заявили, че товарния автомобил е пресекъл пътя им и ги е ударил, което било повод те да го спрат и да се опитат да изяснят инцидента. Б.Р. е предал доброволно газов пистолет, с който са произведени изстрели по посока на т.а. «МАН». Работата по доизясняване на случая продължава от служители на Четвърто Районно управление на МВР - Бургас.

      В резултат на проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на сектор «Базова научно-техническа лаборатория» при ОДМВР - Бургас и служители при Второ Районно управление на МВР - Бургас е установена съпричастността на 17 годишния М.Д. от Бургас към извършена на 13.12.т.г. кражба, чрез взломяване на стъкло на задната лява врата на таксиметров автомобил «Шкода Фабия», със софийска регистрация, паркиран до бл. 38 в к-с «Братя Миладинови». Отнет е монетник и мъжки портфейл със сумата от 150 лв. Установено е, че М.Д. е съпричастен и към извършени кражби от други три таксиметрови автомобили. Работата по документирането на цялостната престъпна дейност на лицето продължава.




Ключови думи: служители, Второ Районно управление Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |