В новините
 
18.12.2009 06:09   Новината е видяна 5870 пъти
Бургаските лечебници пишат европроекти за 2010 г.
Представители на общинска администрация и общински съветници проведоха среща с управителите на лечебните заведения за болнична и доболнична помощ на територията на община Бургас.

Направен бе анализ на изпълнените дейности, касаещи обема и качеството на осигурената медицинска помощ за гражданите на общината през 2009 година. Очертани бяха приоритетите, обсъдиха се капиталовата програма и бюджета за 2010 г., готовността на лечебните заведения за участие в европроекти. Лечебниците са в предпроектна готовност и смятат да търсят помощта на ЕС за ремонт на сгради и закупуване на медицинско оборудване.

В срещата взеха участие кметът Димитър Николов, заместниците му Красимир Стойчев, д-р Лорис Мануелян и Атанаска Николова, Стефка Димова - директор на дирекция „Икономика и стопански дейности”, Стоянка Славова - началник на отдел „Здравеопазване и превенции”, общинските съветници д-р Антонио Душепеев - председател на постоянната комисия по „Здравеопазване и социални дейности” и Дина Димитрова - заместник-председател на същата комисия.




Ключови думи: съветници, лечебни заведения, Здравеопазване,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |