В новините
 
20.12.2009 15:16   Новината е видяна 4665 пъти
Разкрити престъпления
На 19.12.т.г., чрез счупване на витринно стъкло е проникнато в цех за изработка на дограма, намиращ се в Средец, откъдето е извършена кражба на : три дрелки, два ъглошлайфа, агрегат за ел. ток, оберфреза, циркуляр, въздушна пушка и различни инструменти. В резултат на бързите оперативно-издирвателни мероприятия, предприети от служители на Районно управление на МВР Средец е установен извършителят на кражбата - това е : 41 год. М.З. от Средец. Част от вещите - предмет на кражбата са намерени и иззети. Установено е, че М.З. е извършител и на друга кражба - от цех за алкохол «Дружба», намиращ се в Средец - откраднати са : мото-агрегат и ел. помпа за вода. В цеха е проникнато през липсващите стъкла на прозорците. Вещите - предмет на кражбата са намерени и иззети. По случаите са образувани досъдебни производства.

      На 20.12.т.г. около 02.35 ч. в Първо Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение за опит за проникване в магазин за хранителни стоки, разположен на ул. «Александър Велики» - задържан е 24 год. Е.З. от Айтос, в който е открита пластмасова кутия със семена, реагирали при извършения полеви тест на марихуана. Установено е, че освен опита за кражба Е.З. е извършител и на издърпване на дамска чанта, осъществено в Морската градина на 19.12.т.г. При извършения обиск в Е.З. са открити вещите - обект на престъплението. Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на Е.З. продължава от служители на Първо Районно управление на МВР Бургас.

      На 18.12.т.г. служители от Второ Районно управление на МВР Бургас са задържали 17 годишните М.Д. и С.Ч., и двамата от Бургас, които на 08.12.т.г. около 01.00 ч. на паркинга до бл. 48 в к-с «Славейков», чрез счупване стъклото на задната лява врата на таксиметров автомобил «Шкода фабия», са откраднали монети, сгъваем нож и огледало за обратно виждане. Извършителите на деянието са направили пълни самопризнания, като С.Ч. е предал доброволно отнетите вещи. Констатирано е, че младежите са извършили по аналогичен начин и втора кражба от таксиметров автомобил, паркиран пред бл. 68 в к-с «Славейков», катоса откраднали монети. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на лицата продължава.

      На 19.12.т.г. около 22.00 ч. в Четвърто Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение за семеен скандал, възникнал в  кв. «Меден Рудник» на ул. «Ленко» №22. Констатирано е, че 38 годишния Й.Д. е нанесъл побой на 54 годишната З.И., с която живее на семейни начала, и на нейния син - К.И., 29 годишен. Жената, със счупени ръце, адекватна и без опасност за живота, е настанена за лечение в бургаската болница. Работата по изясняване на случая продължава.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |