В новините
 
20.12.2009 15:36   Новината е видяна 4438 пъти
В „Черноморец-Поморие” съжаляват, че няма да играят с ЦСКА или „Славия”
Хубаво е, че ни се падна  отбор от „А” група, но още  по-хубаво щеше да бъде да  играем с ЦСКА или „Славия”, защото щеше да стане касов  мач”, заяви президентът на „Черноморец-Поморие” Калоян Панайотов след жребия, който изправи петите в есенното класиране на Източна „Б” група срещу „Миньор” /Пк/ на ¼-финалите от турнира за купата на България „Форд Мото Пфое”.

         „Съперникът от елита сам по  себе си предполага, че нашите  млади момчета ще бъдат пределно мотивирани да се докажат. Ще играем за победа. Имаме своите шансове да продължим напред, макар че „Миньор” е един от отборите, които направиха силно впечатление през есента”, добави Панайотов. Той каза още, че щабът на тима не предвижда специално разузнаване на перничани преди мача, който ще се играе напролет. „В българския футбол тайни няма. Нивото ни е такова, че нашите отбори трудно може да се изненадат с нещо”, завърши шефът на поморийските „акули”. 
 




Ключови думи: поморие, футбол,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |