В новините
 
29.12.2009 07:05   Новината е видяна 4335 пъти
ХАРАКТЕРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ
На 26/27.12.т.г., чрез взломяване на входната врата е проникнато в магазин за пакетирани стоки, разположен на партерния етаж в бл. 388 в к/с «Меден Рудник», откъдето е извършена кражба на 40 стека различни видове цигари. По случая работят служители от Четвърто Районно управление на МВР Бургас.

      За времето от 25.12.т.г. до 27.12.т.г., чрез счупване на стъклена врата е проникнато в помещение, оборудвано за магазин, разположено в бл. 161 в к-с «Изгрев» - извършена е кражба на извънбордов двигател за лодка «Сузуки» с приблизителна стойност 1 600 лв. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление на МВР Бургас.

      На 27.12.т.г. във Второ Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение от 61 годишна бургазлийка, за това че предния ден около 21.15 ч. на тролейбусната спирка до Билковата аптека, чрез издърпване й е извършена кражба на дамската чанта, съдържаща лични документи, сумата от 100 лв. и мобилен телефон. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление на МВР Бургас.




Ключови думи: кражба, Районно управление, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |