В новините
 
29.12.2009 07:34   Новината е видяна 7066 пъти
Приключва касовото заплащане на местните данъци и такси
Заради финансовото приключване на 2009 г. е променен режимът за касовото обслужване на гражданите, съобщиха служителите от дирекция „Местни приходи от данъци, такси и реклама” към Община Бургас.
Приемането на плащания за местни данъци и такса битови отпадъци на касите в „Зала 1 - касов салон” на ул. „Александровска” № 83, ще приключи на 29.12.2009 г. в 16.30 ч.
Приемането на плащания на други видове общински такси и цени на услуги, което става на касите в териториалните дирекции, ще приключи на 29.12.2009г. в 09.00 ч.
Поради спецификата на използваните програмни продукти, административното обслужване на данъкоплатците, включително приемане и обработка на декларации, издаване на удостоверения и извършване на справки, ще се преустанови в края на следващия работен ден. Подаването на декларации от лица с данъчни задължения може да се извършва и чрез лицензиран пощенски оператор.  






Ключови думи: местни данъци и такси,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |