В новините
 
05.01.2010 14:09   Новината е видяна 4966 пъти
Фитнесът на „Лазур” не остава без посетители

Залата за фитнес на стадион „Лазур” не остава без посетители в дните след Нова година. Футболисти на „Черноморец - Бургас” и „Черноморец - Поморие” са решили като истински професионалисти да започнат предсрочно подготовката си, която стартира съответно на 9 и 11 януари. Днес да правят упражнения за сила на мускулите бяха дошли играчите на четвъртите в „А” група  Николай Кръстев и Цветомир Цонков, а компания им правеха поморийските „акули” Велин Дамянов и Георги Петков. Таранът Георги Чиликов, който също тренира интензивно, предпочете да разнообрази фитнеса с крос по алеите на Морската градина.

         В „Черноморец - Бургас” от утре един по един от родните си места започват да се завръщат чужденците. Пръв това вече стори германецът Йохен Зайц. Бранителят се прибра още на 2 януари, тъй като е български зет и отдели повече време за гостуване със семейството си на тъщата и тъста в Хасково. Утре с различни полети в София кацат бразилецът Дуду и Нилтон Кардосо от Кабо Верде. На 8 януари се прибират португалецът Марсио Нуно, сърбинът Александър Стоймирович, германците Паскал Борел и Матиас Морис, аржентинците Адриан Фернандес и Роберто Карбони, венецуелецът Хектор Гонзалес и тунизиецът Енис Хайри.

        Тръбата свири „сбор” за „акулите”  на 9 януари /събота/ от 14,30 ч. От неделя  мениджърът Красимир Балъков  качва отбора на 5-дневен лагер  в Пампорово.
 




Ключови думи: Черноморец, Бургас, futbol. футбол,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |