В новините
 
07.01.2010 20:52   Новината е видяна 4928 пъти
въоръжен грабеж от денонощен магазин
Във връзка с извършения през тази нощ въоръжен грабеж от денонощен магазин, намиращ се в Централната част на Бургас и рекордно краткия срок за задържане на извършителя - само 52 минути, Ви информираме, че криминално проявения Недялко Александров, 26 годишен от Бургас има богато престъпно минало и 29 ефективни присъди за извършване на кражби. Той е осъществил и особено дръзкия въоръжен грабеж на 2 кутии цигари от магазин за хранителни стоки в к-с “Меден Рудник”, извършен по време на Коледни празници.

      В резултат на отличната работа на полицейски служители от Първо и Четвърто Районни управления и сектор “СОД” - ОДМВР Бургас, Недялко Александров е задържан за по-малко от час след извършване на втория въоръжен грабеж през тази нощ. Припомняме, че сигналът за престъплението е получен около 04.00 ч. в Първо Районно управление на МВР Бургас, като само минута и половина по-късно на мястото на инцидента - магазин, разположен на ул. «Милин камък» са пристигнали служители на сектор «СОД» ОДМВР Бургас, реагирали на подадения сигнал от паник-бутона. Непосредствено след тях са дошли и полицейски екипи, като е констатирано, че в магазина е влязъл непознат мъж с бейзболна шапка на главата, който след насочване на пистолет към 21 годишната продавачка, е отнел оборотната сума в размер на 160 лв., след което е избягал.

      След изземване на записите от охранителните камери и в резултат на доброто познаване на кримиконтингента от полицейските служители във връзка с разпоредената национална операция за привеждане на октивния криминален контингент в известност, за минути е установена самоличността на извършителят на въоръжения грабеж, а именно -  Недялко Александров. Констатирано е, че същия след извършване на престъплението е наел такси, с което се е придвижил до к-с «Меден Рудник», където в денонощен магазин е успял да изхарчи близо 75 % от ограбените пари. При извършения след задържането личен обиск в Недялко Александров са открити газов пистолет и сумата от 40 лв. / остатък от окраднатия оборот/.

      Недялко Александров е задържан за срок от едно денонощие. Работата по случая продължава.





Ключови думи: ъв връзка с извършения през тази нощ въоръжен грабеж от денонощен магазин, намиращ се в Централната част на Бургас и рекордно краткия срок за задържане на извършителя - само 52 минути, Ви информираме, че криминално проявения Недялко Александров, 26 годишен от Бургас има богато престъпно минало и 29 ефективни присъди за извършване на кражби. Той е осъществил и особено дръзкия въоръжен грабеж на 2 кутии цигари от магазин за хранителни стоки в к-с “Меден Рудник”, извършен по време на Коледни празници. В резултат на отличната работа на полицейски служители от Първо и Четвърто Районни управления и сектор “СОД” - ОДМВР Бургас, Недялко Александров е задържан за по-малко от час след извършване на втория въоръжен грабеж през тази нощ. Припомняме, че сигналът за престъплението е получен около 04.00 ч. в Първо Районно управление на МВР Бургас, като само минута и половина по-късно на мястото на инцидента - магазин, разположен на ул. «Милин камък» са пристигнали служители на сектор «СОД» ОДМВР Бургас, реагирали на подадения сигнал от паник-бутона. Непосредствено след тях са дошли и полицейски екипи, като е констатирано, че в магазина е влязъл непознат мъж с бейзболна шапка на главата, който след насочване на пистолет към 21 годишната продавачка, е отнел оборотната сума в размер на 160 лв., след което е избягал. След изземване на записите от охранителните камери и в резултат на доброто познаване на кримиконтингента от полицейските служители във връзка с разпоредената национална операция за привеждане на октивния криминален контингент в известност, за минути е установена самоличността на извършителят на въоръжения грабеж, а именно - Недялко Александров. Констатирано е, че същия след извършване на престъплението е наел такси, с което се е придвижил до к-с «Меден Рудник», където в денонощен магазин е успял да изхарчи близо 75 % от ограбените пари. При извършения след задържането личен обиск в Недялко Александров са открити газов пистолет и сумата от 40 лв. / остатък от окраднатия оборот/. Недялко Александров е задържан за срок от едно денонощие. Работата по случая продължава.,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |