В новините
 
07.01.2010 20:58   Новината е видяна 4203 пъти
„Черноморец - Поморие” се отказа от услугите на нападател
Спортно-техническият щаб на „Черноморец - Поморие” се отказа от услугите на Петър Колев. Договорът на нападателя е изтекъл и няма да бъде подновен. Колев е единственият футболист, с който поморийските „акули” са се разделили по време на зимната пауза. Всички останали от есенния състав са призовани да се явят на първата тренировка на 11 януари. Цялата подготовка на тима ще премине в домашни условия. В контролите ще се играе срещу противници от региона, както и срещу отбори, които идват да тренират край морето.

         След 7 победи в последните си 8 мача за първенство „Черноморец -Поморие” зимува на 5-о място в класирането на Източна „Б” група. Към отличната серия следва да се прибавят и трите победи в турнира за купата на България „Форд Мото Пфое”, в който възпитаниците на старши треньора Петър Хубчев записаха исторически клубен рекорд с достигането до четвъртфинали. На тази фаза напролет поморийските „акули” ще се изправят срещу „Миньор” /Пк/. 




Ключови думи: Черноморец,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |